Κάρλος Αράνο: Ο άλλοτε παίκτης του Άρη συνελήφθη για απειλές θανάτου προς την πρώην σύζυγό του

Ο Αργεντινός πρώην μπακ του Άρη, Κάρλος Αράνο, συνελήφθη από την αστυνομία του Μπουένος Άιρες με την κατηγορία για απειλές θανάτου προς την πρώην σύζυγό του. 

Κάρλος Αράνο: Ο άλλοτε παίκτης του Άρη συνελήφθη για απειλές θανάτου προς την πρώην σύζυγό του

Ο Αργεντινός άλλοτε ποδοσφαιριστής του Άρη, Κάρλος Αράνο, συνελήφθη στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής καθώς φέρεται να απείλησε ότι θα σκοτώσει την πρώην σύζυγό του μετά από έντονη λογομαχία που είχαν οι δύο τους.

Η αστυνομία του Μπουένος Άιρες συνέλαβε το βράδυ του Σαββάτου (23/5) τον Κάρλος Αράνο ο οποίος αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τη σεζόν 2009-10 για απειλές προς την πρώην συζυγό του, ακόμα και για την ζωή της.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του πρώην αμυντικού των Ράσινγκ Κλουμπ, Σιένα, Περούτζα, Κίλμες, Εστουδιάντες, Πόλι Εχίδο, Ουρακάν και Ρίβερ μετά από τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του (το διαζύγιο εκδόθηκε πριν από ένα χρόνο) σε οργάνωση για τα δικαιώματα των γυναικών.

Όπως προκύπτει από την έρευνα οι δυο τους είχαν έντονη λογομαχία όταν ο Αράνο επισκέφτηκε το σπίτι για να δει τα παιδιά τους. "Θα σε σκοτώσω", φέρεται να είπε ο Αργεντινός πρώην αριστερός μπακ του Άρη, ο οποίος πλέον είναι προπονητής στις ακαδημίες της Ράσινγκ Κλουμπ. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας, η ομάδα θα προχωρήσει στην απόλυσή του, ύστερα από τις παραπάνω καταγγελίες.