ΑΕΚ: Από Δευτέρα σε κανονικούς ρυθμούς ο Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα ανεβάσει ρυθμούς από Δευτέρα (25/5) στην προπόνηση της ΑΕΚ, ώστε να διαπιστώσει αν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Τι γίνεται με Οικονόμου, Αραούχο.

ΑΕΚ: Από Δευτέρα σε κανονικούς ρυθμούς ο Ολιβέιρα

Εδώ και δύο εβδομάδες όπως και το Σάββατο (23/5), ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Ο Πορτογάλος επιθετικός χρειαζόταν ειδική διαχείριση και περίμενε ουσιαστικά το «οκ» από το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Τη Δεύτερα (25/5) ο Ολιβέιρα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και θα ανεβάσει ρυθμούς για να διαπιστωθεί αν οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς συνεχίζουν να τον ταλαιπωρούν.

Αναφορικά με τον Μάριο Οικονόμου, ο ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» συνέχισε το πρωί του Σαββάτου (23/5) την αποφόρτιση για προληπτικούς λόγους, ενώ τη Δευτέρα (25/5) αναμένεται να προπονηθεί και αυτός κανονικά.

Εκτός παραμένει ο Σέρχιο Αραούχο μετά τη θλάση που υπέστη και συνεχίζει την αποθεραπεία ώστε να προλάβει τα πλέι οφ της Super League 1. Μάλιστα η αποθεραπεία πάει αρκετά καλά, ενώ συνεχίζει τη φυσιοθεραπεία του με τον Χρήστο Καρβουνίδη. Την ερχόμενη εβδομάδα ο Αργεντινός επιθετικός θα συνεχίσει το πρόγραμμά του και θα κριθεί εκ νέου η κατάστασή του.

Ρεπό στους παίκτες για την Κυριακή (24/5) έδωσε ο Μάσιμο Καρέρα. Οι «κιτρινόμαυροι« θα επιστρέψουν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας (25/5, 18:00), ενώ άπαντες πριν από την προπόνηση θα υποβληθούν για τέταρτη φορά σε τεστ για τον κορονοϊό.