«Ενδιαφέρον της Τζένοα για Ελ Αραμπί»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά την Μπεσίκτας φέρεται να ενδιαφέρει και την Τζένοα, αλλά ο Μαροκινός φορ έχει «ψηφίσει» εδώ και καιρό... Πειραιά.

«Ενδιαφέρον της Τζένοα για Ελ Αραμπί»

Τον χειμώνα είχαν «ενοχλήσει» τον Ολυμπιακό για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Συγκεκριμένα, ομάδες από την Αραβία και από την Ισπανία. Υπήρχε μία φημολογία ότι και από την Γαλλία είχε προκύψει ενδιαφέρον.

Η ουσία είναι ότι ο Μαροκινός φορ παρά τα 33 του χρόνια, συνεχίζει να κάνει «θόρυβο» σε ομάδες κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι θα «σκάσει» πρόταση στον Ολυμπιακό, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει αυτόματα και την πώλησή του.

Ο Ελ Αραμπί δεν θα πάει πουθενά. Στην Ελλάδα θα μείνει για λογαριασμό των Πειραιωτών. Μεσοβδόμαδα ήταν η Μπεσίκτας που εμφανιζόταν να γλυκοκοιτάζει την περίπτωσή του, όμως, ο Μαροκινός ούτε που θέλει να ακούει για Τουρκία. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι το καλοκαίρι όταν συζητούσε με τον Ολυμπιακό, είχε εμφανιστεί και ομάδα από την γειτονική χώρα, αλλά δεν ήθελε να πάει.

Εσχάτως ακούστηκε από... Ιταλία μεριά ότι και η Τζένοα ψάχνει επιθετικό, με τον Ελ Αραμπί να είναι ψηλά στη λίστα της. Ούτε η ομάδα της Γένοβας όμως θα έχει τύχη...

Η απόφαση του Ολυμπιακού είναι να μην το... κουνήσει ο Αφρικανός από τον Πειραιά και προς την ίδια κατεύθυνση κινείται και ο Ελ Αραμπί, παρότι σε διάφορες συνεντεύξεις του έχει πει ότι θα ήθελε να ξαναδοκιμάσει την τύχη του σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (έχει περάσει από Γαλλία και Ισπανία). Δεν εννοούσε όμως ότι ήθελε να το κάνει τούτο το καλοκαίρι...