Τα γενέθλια του Κώστα Τσιμίκα και η τούρτα με τα αγαπημένα του σκυλιά (pics, vid)

Το fosonline.gr εξασφάλισε φωτογραφίες από το γενέθλια του Κώστα Τσιμίκα. Η τούρτα και οι "κολλητοί" του ποδοσφαιριστές που έδωσαν το παρών.

Τα γενέθλια του Κώστα Τσιμίκα και η τούρτα με τα αγαπημένα του σκυλιά (pics, vid)

Έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Ο Κώστας Τσιμίκας είναι με διαφορά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο πιο σταθερός όλη τη σεζόν, αυτός που δεν έχει κάνει καμία κοιλιά κατά τη διάρκεια της.

Ο "Τσίμι" έγινε 24 ετών, έχει τα γενέθλια του και τα γιορτάζει, ενώ η μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη έχει πέσει στα πόδια του. Εκείνος παραμένει προσγειωμένος και ήρεμος. Δεν ασχολείται με όσα ακούγονται και γράφονται. Τον ενδιαφέρει μόνο η δουλειά του και να είναι κοντά στους φίλους του.

Κάπως έτσι σεμνά και ταπεινά ο Κώστας Τσιμίκας γιόρτασε τα γενέθλια του. Στο πλευρό του καλοί του φίλοι, οι οποίοι τον στηρίζουν πολύ και τον βοηθούν σε κάθε στιγμή της καριέρας του.

Λόγω των ειδικών συνθηκών δεν έκανε μεγάλο πάρτι, αλλά στο σπίτι του βρέθηκαν οι Θανάσης Ανδρούτσος, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Λεονάρντο Κούτρης, Νίκος Βέργος και άλλοι φίλοι του. Η τούρτα είχε πάνω τα δύο αγαπημένα σκυλιά, ενώ η άλλη μία φωτογραφία του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε το fosonline.gr από τα γενέθλια του Κώστα Τσιμίκα…