Ο Κουρτ περιμένει Ολυμπιακό και η Ναντ «καραδοκεί»

Ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ Γιοάν Κουρτ είναι από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού,  περιμένει τους «ερυθρόλευκους» και «καραδοκεί» η Ναντ.

Ο Κουρτ περιμένει Ολυμπιακό και η Ναντ «καραδοκεί»

Ο Γιοάν Κουρτ είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» εκτός από μία βολιδοσκόπηση που έχουν κάνει και από μία κίνηση προς την πλευρά του 30χρονου Γάλλου εξτρέμ ότι τον έχουν στα υπόψη τους, δεν έχουν κάνει κάτι άλλο πιο προχωρημένο και κυρίως πιο επίσημο.

O Κουρτ όμως θα περιμένει τον Ολυμπιακό, παρότι αυτή τη στιγμή η Ναντ δείχνει όχι μόνο να «καραδοκεί», αλλά να έχει επισημοποιήσει για τα καλά το ενδιαφέρον της και την «κάψα» της για να τον αποκτήσει.

Θα περιμένει λοιπόν τους «ερυθρόλευκους», επειδή τον ιντριγκάρει το πρότζεκτ. Η προοπτική του Champions League, ο πρωταθλητισμός και μία διαφορετική εμπειρία εκτός Γαλλίας είναι τρία στοιχεία που τα εξετάζει σοβαρά ο Κουρτ και για αυτό το λόγο έχει στο «περίμενε» τη Ναντ.

Επίσης, επειδή είναι 100% επαγγελματίας και κυρίως εξαιρετικός χαρακτήρας, θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και με την Μπρεστ. Η εν λόγω ομάδα τον βοήθησε πολύ στην καριέρα του και για αυτό το λόγο θέλει να περιμένει κι εκείνη μήπως του κάνει κάποια πρόταση παραμονής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα συμφωνήσει να μείνει. Θέλει όμως να είναι κύριος απέναντί της και να μην την «πουλήσει»...

Πώς έχουν τα δεδομένα στην παρούσα φάση; Αυτή τη στιγμή ο Κουρτ υπάρχει στη λίστα και περιμένει στο ακουστικό του την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού. Όσο για την Μαρσέιγ που ακουγόταν ότι επίσης ενδιαφέρεται; Για την ώρα περισσότερο σενάρια του γαλλικού Τύπου είναι παρά κάτι χειροπιαστό.