«Στην Αντάλιασπορ θέλει να μείνει ο Γκιουμούς»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Αντάλιασπορ τόνισε ότι ο Σινάν Γκιουμούς επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αττάλειας. Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό.

«Στην Αντάλιασπορ θέλει να μείνει ο Γκιουμούς»

Τη στιγμή που στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός και η Τζένοα θα κάτσουν την ερχόμενη εβδομάδα στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν την πιθανότητα μεταγραφής του Σινάν Γκιουμούς, έρχεται η Αντάλιασπορ για να μπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της τουρκικής ομάδας, Μουράτ Σουγκλούν, ο εξτρέμ της Τζένοα έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αντάλιασπορ, εκεί όπου παραχωρήθηκε δανεικός τον Ιανουάριο από το κλαμπ της Γένοβας.

«Δεν έχω ακούσει για ραντεβού του Αλί Κοτς (πρόεδρος Φενέρ) με τον Αλί Σαφάκ Οζτούρκ (πρόεδρος Αντάλιασπορ). Ο Σινάν έχει συμβόλαιο με τη Τζένοα, αλλά εμείς ξέρουμε καθαρά ότι θέλει να συνεχίσει εδώ. Αν υπήρχε κάποια πληροφορία, ο πρόεδρος θα την μοιραζόταν μαζί μας», ήταν οι δηλώσεις του Σουγκλούν.

Πρόκειται πραγματικά για μία περίεργη υπόθεση, καθώς πέρα από τα όσα γράφουν οι Ιταλοί και οι Τούρκοι για τον Ολυμπιακό, δεν επιβεβαιώνεται από κάπου αλλού ότι οι «ερυθρόλευκοι» τον έχουν ψηλά στη λίστα τους. Για να δούμε λοιπόν, τις επόμενες μέρες τι ακριβώς θα συμβεί...