O Σινάν Γκιουμούς, το ραντεβού με Τζένοα και ο Ολυμπιακός

Από την Τουρκία προέκυψε το όνομα του Σινάν Γκιουμούς. Οι Ιταλοί κάνουν λόγο για ραντεβού Ολυμπιακού με Τζένοα, αλλά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον χαρακτήρα του.

O Σινάν Γκιουμούς, το ραντεβού με Τζένοα και ο Ολυμπιακός

Ο 26χρονος Τούρκος (γερμανοθρεμμένος) εξτρέμ της Τζένοα, Σινάν Γκιουμούς έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Δεν επιβεβαιώνεται ότι ασχολούνται οι Πειραιώτες μαζί του, παρότι οι Ιταλοί έκαναν λόγο την Παρασκευή (8/5) ακόμα και για ραντεβού εντός της εβδομάδας με την Τζένοα για να αποκτηθεί από τους Πειραιώτες.

Σε μία πρώτη ανάγνωση, φαίνεται ότι το θέμα έχει «φουντώσει» για τα καλά επειδή πρόκειται για μία μανατζερική δουλειά. Το ότι είναι ένας πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής, αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία.

Ωστόσο, ρίχνοντας μία ματιά στα… πεπραγμένα του τα προηγούμενα χρόνια, θα διαπιστώσει ότι τον τελευταίο χρόνο κάτι δεν πήγαινε καλά. Η Γαλατασαράι τον άφησε ελεύθερο, με τις πληροφορίες από την Τουρκία να κάνουν λόγο για κόντρα που είχε με τους οπαδούς της. Τον απέκτησε η Τζένοα το καλοκαίρι του 2019, αλλά οι Ιταλοί για κάποιον περίεργο λόγο αποφάσισαν να τον δώσουν κάπου αλλού δανεικό μετά από 20 μέρες, παρότι επρόκειτο για ένα σούπερ «deal». Τελικά, τον έδωσαν έξι μήνες αργότερα δανεικό στην Αντάλιασπορ.

Προκαλεί λοιπόν ερωτηματικά ο λόγος που οι Γαλατά και Τζένοα έσπευσαν για τους δικούς τους λόγους να απεμπλακούν από τον Γκιουμούς.

Για την ώρα λοιπόν, έχουμε ως στοιχεία τα όσα λένε οι Ιταλοί περί ραντεβού εντός της εβδομάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τζένοα. Αν ισχύει, θα φανεί τις επόμενες μέρες. Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι από την ΠΑΕ δεν σχολιάζουν κανένα απολύτως μεταγραφικό σενάριο που έχει κυκλοφορήσει εδώ και δύο μήνες που υπάρχει «νέκρα» σε αγωνιστική δράση.