Το δίλημμα του Γκιουμούς για Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό

Και οι Ιταλοί πλέον αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός μπαίνει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Τζένοα για τον Σινάν Γκιουμούς. Το γερό μπάσιμο της Φενέρμπαχτσε και το «θέλω» του παίκτη.

Το δίλημμα του Γκιουμούς για Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό

Τα δεδομένα στις μεταγραφές αλλάζουν και θα αλλάζουν συνεχώς από τη μία στιγμή στην άλλη. Στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει τα άκρα της επίθεσής τους. Αυτή είναι η μεγάλη προτεραιότητα για τους Πειραιώτες.

Από χθες οι Τούρκοι έφεραν στην επικαιρότητα το όνομα του Σινάν Γκιουμούς, ο οποίος ανήκει στην Τζένοα και έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Αντάλιασπορ. Πλέον στο θέμα αναφέρονται και τα ιταλικά Μέσα.

Οι Ιταλοί στα ρεπορτάζ τους γράφουν πως ο Ολυμπιακός σύντομα θα ξεκινήσει επαφές με την Τζένοα προκειμένου να τελειώσει τη μεταγραφή του Γκιουμούς. Βέβαια άλλο τι λένε οι Ιταλοί και οι Τούρκοι και άλλο τι γίνεται στην πραγματικότητα με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Γαλατασαράι.

Ο 26χρονος παίκτης, που έχει γεννηθεί στη Γερμανία, έχει συμβόλαιο με την Τζένοα έως το 2022. Είναι αλήθεια ότι το εγχείρημα να μετακομίσει στη Γένοβα δεν πέτυχε και από τη στιγμή που γύρισε στην Τουρκία άλλαξε όλη του η εικόνα. Οι καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Αντάλιασπορ έχουν αναγκάσει τη Φενέρμπαχτσε να ασχολείται σοβαρά με την περίπτωσή του.

Μάλιστα οι πληροφορίες από την Πόλη θέλουν τη Φενέρ να είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του. Οι Τούρκοι αναφέρουν πως αν δεν είχε εμπλακεί ο Ολυμπιακός ίσως και το θέμα να είχε τελειώσει θετικά για τα «καναρίνια». Και ο παίκτης είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τουρκία, αφού βλέπει ότι του πάει το πρωτάθλημα.

Βέβαια έχει δίλημμα μετά την εμπλοκή του Ολυμπιακού και αυτό έχει να κάνει με τη συμμετοχή στο Champions League. Πάντως όλα δείχνουν ότι είναι πολύ πιο κοντά στη Φενέρ παρά στον Ολυμπιακό.

Αυτό που καταλαβαίνουμε και από τα δημοσιεύματα στην Τουρκία είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό για τον Ολυμπιακό.