Στην τελική ευθεία η αγορά του Χασάν

Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με την Μπράγκα για την αγορά του Αχμέντ Χασάν, τον οποίο θέλει διακαώς και του χρόνου ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στην τελική ευθεία η αγορά του Χασάν

Σιγά – σιγά επιστρέφουν στην κανονικότητα στον Ρέντη. Την Τρίτη (5/5) γύρισαν έστω και σε γκρουπ στις προπονήσεις και πλέον οι Μαρτίνς, Μοντέστο και Καρεμπέ θα βάλουν κάτω και τα όσα αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Φυσικά οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει τηλεφωνικά, αλλά έχει άλλη... χάρη να τα λένε οι τρεις τους και από κοντά.

Ένα από τα ζητήματα που ελπίζουν στον Ολυμπιακό να τελειώσουν σύντομα και να μην εξελιχθεί σε σίριαλ είναι το θέμα του Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος θέλει να μείνει στο λιμάνι, ο Μαρτίνς τον θέλει επίσης και τη νέα σεζόν στο δυναμικό του συλλόγου και για αυτό το λόγο έχουν κορυφωθεί οι συζητήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπράγκα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία και πώς σύντομα αναμένεται να υπάρξουν ευχάριστα για τους Πειραιώτες. Δεν θέλουν βέβαια στο λιμάνι να λένε μεγάλες κουβέντες, όμως, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο παίκτης να μην αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή με τα χρήματα που προβλέπονται στην οψιόν αγοράς (2,5 εκ. ευρώ).

Το σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες είναι ότι πλέον η Μπράγκα το συζητάει πολύ σοβαρά να τον δώσει με πολύ λιγότερα χρήματα, καθώς αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει κανένα νόημα να κρατάει δεσμευμένο τον Χασάν και μάλιστα σε μία εποχή που προμηνύεται οικονομικά δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Αιγύπτιος φορ θα αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και θα γίνει το χατίρι του Μαρτίνς που ήταν από τα πρώτα πράγματα που είχε εισηγηθεί να γίνουν.