Επιμένουν οι Μαροκινοί για Μπενσαρκί, τι γίνεται με Ολυμπιακό

Νέα δημοσιεύματα στο Μαρόκο θέλουν τον Ασράφ Μπενσαρκί να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ολυμπιακό. Τι πραγματικά ισχύει με τον ποδοσφαιριστή της Ζαμαλέκ.

Επιμένουν οι Μαροκινοί για Μπενσαρκί, τι γίνεται με Ολυμπιακό

Η μεταγραφολογία καλά κρατεί το τελευταίο διάστημα και με αφορμή τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ένα από τα ονόματα που έχουν έρθει στην επικαιρότητα και βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα είναι αυτό του Ασράφ Μπενσαρκί.

Ο Μαροκινός άσος της Ζαμαλέκ φέρεται να απασχολεί τους Πειραιώτες και με τους Μαροκινούς να ασχολούνται όλο και περισσότερο με τον ποδοσφαιριστή και το… φλερτ του Ολυμπιακού.

Νεότερο δημοσίευμα από το Μαρόκο θέλει τον Ολυμπιακό να έχει κάνει πρόταση στη Ζαμαλέκ για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή. Επισημαίνουν και στο Μαρόκο ότι οι τουρκικοί σύλλογοι και ειδικά η Τραμπζονσπόρ και η Γκαζιάντεσπορ παραμένουν πολύ δυνατά στο κόλπο, αλλά θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που έχει βλέπει πιο σοβαρά την περίπτωση του.

Ο Μπενσαρκί είναι πράγματι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τα στοιχεία που ζητάει ο Ολυμπιακός για τον εξτρέμ του. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι όπως τα αναφέρουν οι Μαροκινοί.

Μπορεί να είναι ένα ακόμα όνομα, αλλά σε καμία περίπτωση το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο. Επίσης θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι στον Ολυμπιακό εξετάζουν τα πάντα πριν προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή. Αυτό κάνουν και με τον Μπενσαρκί και παρά την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στο Μαρόκο τα πράγματα δεν είναι τόσο προχωρημένα όσο παρουσιάζονται.