ΠΑΟΚ: Προσέφυγε στο CAS στην... εκπνοή

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα (4/5) -την τελευταία μέρα της διορίας- την προσφυγή του στο CAS κατά της ποινής που του επιβλήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και περιμένει πλέον να οριστεί η δικάσιμος.

ΠΑΟΚ: Προσέφυγε στο CAS στην... εκπνοή

Στην... εκπνοή στην κυριολεξία, κατέθεσε σήμερα (4/5) ο ΠΑΟΚ την προσφυγή του κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για την περίφημη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης έκαναν γνωστό πως το νομικό τμήμα έστειλε το φάκελο του στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης και πλέον θα περιμένει ειδοποίηση για την εκδίκαση.

Να σημωθεί, ότι η προσφυγή του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει περίπου 1.000 σελίδες, στην απόπειρα της δικηγορικής ομάδας του να υποστηρίξει τις θέσεις της και να πετύχει την άρση της αφαίρεσης των 7 βαθμών.

Εκ μέρους του ΠΑΟΚ, ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας Τάκης Μπαλτάκος εξέφρασε την πεποίθηση ότι η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Θα πρέπει να ενημερωθεί η ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει. Στο CAS δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει. Αυτό θα υποστηρίξουμε. Εφόσον απαντήσει η ΕΠΟ, θα πρέπει να οριστεί η δικάσιμος μετά από ένα με ενάμιση μήνα και έπειτα να βγει η απόφαση. Πιστεύω ότι μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα έχει βγει η απόφαση».

Μπαλτάκος: Πότε θα εκδοθεί η απόφαση του CAS και ποια η τύχη της παρέμβασης του Ολυμπιακού