Μπαλτάκος: Πότε θα εκδοθεί η απόφαση του CAS και ποια η τύχη της παρέμβασης του Ολυμπιακού

Προς τα τέλη Ιουλίου αναμένεται να βγει η απόφαση για την υπόθεση του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Τάκης Μπαλτάκος. 

Μπαλτάκος: Πότε θα εκδοθεί η απόφαση του CAS και ποια η τύχη της παρέμβασης του Ολυμπιακού

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης παραχώρησε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι η απόφαση για την υπόθεση του «Δικεφάλου του Βορρά» αναμένεται να βγει μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει το δικαίωμα να παρέμβει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος:

Για την κατάθεση του υπομνήματος στο CAS: «Τα συνοδευτικά του έγγραφα είναι χίλιες σελίδες, όχι το υπόμνημα. Ξέρουμε ότι θα κατατεθεί σήμερα και θα μας ενημερώσει. Δεν έχει σημασία η σειρά κατάθεσης. Δεν παίζει κάποιο ρόλο. Όταν εκμεταλλευτεί όλο τον χρόνο κανείς, κάνει και καλή δουλειά. Αυτό κάναμε και εμείς. Ο Ολυμπιακός ζητά να αλλάξει η ποινή και ο όγκος δουλειάς του ήταν λιγότερος. Το CAS δικάζει από την αρχή την υπόθεση. Θα έπρεπε όλα όσα έχουμε πει να τα θέσουμε υπ' όψιν του».

Για τα επόμενα βήματα: «Θα πρέπει να ενημερωθεί η ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δικαίωμα να παρέμβει. Στο CAS δεν έχει τη δυνατότητα να παρέμβει. Αυτό θα υποστηρίξουμε. Εφόσον απαντήσει η ΕΠΟ, θα πρέπει να οριστεί η δικάσιμος μετά από ένα με ενάμιση μήνα και έπειτα να βγει η απόφαση. Πιστεύω ότι μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα έχει βγει η απόφαση».

Για την υπόθεση του κυρίου Βρυώνη: «Δεν έχει απασχολήσει ακόμη, αφού όλη την εβδομάδα υπήρξε πλήρης ενασχόληση για το CAS. Από αύριο θα ασχοληθεί και με αυτό».

Για την επιστολή του ΠΑΟΚ προς τον Αυγενάκη: «Δεν έχω ασχοληθεί εγώ με αυτό. Το θεωρώ λογικό, καθώς προέχει η υγεία και όχι το ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία. Μπορεί να πάει κανείς στο γήπεδο και να κάνει προπόνηση και να μην πάθει τίποτα αλλά να κολλήσει τη μητέρα ή τον πατέρα του. Το βασικό είναι ότι το κράτος ορίζει τους αγώνες. Οι αγώνες είναι δημόσια θεάματα. Το κράτος θα αποφασίσει πώς και πότε θα γίνουν αγώνες και θα πρέπει να αναλάβει και την ευθύνη».