Ξεκαθαρίζει η κατάσταση με Τοροσίδη και Αβραάμ

Ποια η στάση του Πέδρο Μαρτίνς σχετικά με την παραμονή ή μη των Τοροσίδη και Αβραάμ για έναν ακόμη χρόνο στον Ολυμπιακό.

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση με Τοροσίδη και Αβραάμ

Ένα από τα ζητήματα που αναμένεται να πέσουν άμεσα στο τραπέζι είναι και το μέλλον των Βασίλη Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. Δύο παικτών δηλαδή που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του συλλόγου και οι οποίοι έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, αφού γύρισαν στην αγαπημένη τους ομάδα για να κλείσουν την καριέρα τους στον Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν χάλασε το χατίρι στον Τοροσίδη το καλοκαίρι του 2018, ενώ το ίδιο έπραξε και με τον Παπαδόπουλο, ο οποίος άφησε την Αυστραλία τον Ιανουάριο του 2019 για να γυρίσει στα παλιά του λημέρια. Αμφότεροι χαίρουν της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως φυσικά χαίρουν και της εκτίμησης της διοίκησης.

Και για τους δύο είχαν ακουστεί διάφορα: ότι αν σταματήσουν το ποδόσφαιρο, θα αναλάβουν πόστο στην ομάδα. Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα πάντως, είναι πολύ νωρίς να γίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή τέτοιου είδους κουβέντα.

Τόσο ο Τοροσίδης όσο και ο Αβραάμ είναι δύο παίκτες που με την αρχηγική παρουσία τους δίνουν ένα... Ολυμπιακό χρώμα εντός αποδυτηρίων. Είναι ποδοσφαιριστές που τους σέβονται άπαντες και πάντοτε σε μεγάλες ομάδες χρειάζονται και προσωπικότητες, όχι απαραίτητα για να βοηθήσουν εντός αγωνιστικού χώρου αλλά κυρίως στην καθημερινότητα στον Ρέντη.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το θέμα των δύο «ερυθρόλευκων» άσων, με τον Μαρτίνς να φέρεται ζεστός για την παραμονή και των δύο...