Τζόλε, σε ευχαριστούμε: Σαν σήμερα σταμάτησε ο τεράστιος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (vids)

Έντεκα χρόνια πριν, όπως και ο αριθμός του στη φανέλα, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έδωσε τον τελευταίο του επίσημο αγώνα και αποχαιρέτησε το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό με νταμπλ

Τζόλε, σε ευχαριστούμε: Σαν σήμερα σταμάτησε ο τεράστιος Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (vids)

Έντεκα χρόνια πέρασαν από το τελευταίο επίσημο ματς του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς! Σαν σήμερα το 2009 ο τεράστιος Τζόλε, ένας από τους ζωντανούς θρύλους του Ολυμπιακού, σταμάτησε από την ενεργό δράση όπως ακριβώς του άξιζε. Με ένα ακόμη τρόπαιο. Κρατώντας το Κύπελλο Ελλάδας στα χέρια -που σήμαινε ακόμη ένα νταμπλ- και συνολικά το 17ο τρόπαιο με τους Πειραιώτες.

Έντεκα χρόνια από τον τελικό των τελικών: Όταν ο Ολυμπιακός... ξέρανε την ΑΕΚ! (vid)

Υπήρξε από τους πρωταγωνιστές και τους ηγέτες της δυναστείας των «ερυθρόλευκων». Πήγε το καλοκαίρι του 1996 στον Ολυμπιακό από τον Πανηλειακό (μαζί με τον Στέλιο Γιαννακόπουλο) και από τα δεκατρία χρόνια που έμεινε στον Ολυμπιακό -έχοντας αρνηθεί ουκ ολίγες προτάσεις από ομαδάρες του εξωτερικού- κατέκτησε 12 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα, ενώ τρεις φορές είχε αναδειχθεί ως ο καλύτερος ξένος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος. Με τον Ολυμπιακό είχε 343 συμμετοχές και 126 γκολ.

Ο ίδιος ο Τζόρτζεβιτς δεν ξέχασε τη στιγμή που κρέμασε τη φανέλα του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε πως «σαν σήμερα 11 χρόνια πριν ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι», με αρκετούς μάλιστα πρώην συμπαίκτες του, όπως ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, να του απαντάνε και αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού να τον αποθεώνουν.