Με ποιον μοιάζει ο Ελίας Γκόμεζ που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Με ποιον παλαίμαχο Αργεντινό ποδοσφαιριστή έχει αρκετές ομοιότητες ο Ελίας Γκόμεζ, που έχει στη λίστα του ο Ολυμπιακός ως «αντι-Τσιμίκα», σε περίπτωση που ο Έλληνας μπακ πωληθεί.

Με ποιον μοιάζει ο Ελίας Γκόμεζ που κοιτάζει ο Ολυμπιακός

Ο Ελίας Γκόμεζ της Αρχεντίνος Τζούνιορς, που εμφανίζεται από την Αργεντινή ως ένας από τους αριστερούς μπακ που κοιτάζουν οι «ερυθρόλευκοι» για να καλύψουν το κενό του Κώστα Τσιμίκα, αν τυχόν πωληθεί ο 24χρονος μπακ, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρκετά από τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν με εκείνα του παλαίμαχου διεθνούς Αργεντινού άσου Χουάν Πάμπλο Σορίν, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στην Primera Division.

Το «ΦΩΣ» και το fosonline.gr σάς είχε ενημερώσει την Τρίτη 28 Απριλίου για τις ματιές του Ολυμπιακού προς τον Γκόμεζ, ο οποίος κοστολογείται με 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για έναν παίκτη που τα τελευταία δύο χρόνια έχει φτιάξει ένα καλό όνομα στην πατρίδα του.

Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού ο Ελίας Γκόμες

Ο 26χρονος αριστερός μπακ θυμίζει κάτι από τον Σορίν που ήταν ο ορισμός του κλασικού Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή και σε κορμοστασιά και σε... φιγούρα με τη χαίτη που ανέμιζε όταν έκανε τις επελάσεις του από αριστερά!

Το κύριο στοιχείο του Γκόμεζ είναι η ταχύτητα και ότι είναι πολύ καλός στο «ένας εναντίον ενός». Επίσης, ότι διαθέτει επιθετικά χαρακτηριστικά, του αρέσει να βγαίνει μπροστά και να βοηθάει στο δημιουργικό κομμάτι. Από τον Σορίν είναι πιο γρήγορος, αλλά λιγότερο αποτελεσματικός στις σέντρες του, σύμφωνα με έρευνες αργεντίνικων ΜΜΕ.

Εκείνο που τον ξεχωρίζει πάντως είναι ο τσαμπουκάς του! Δείχνει να μη χαμπαρίζει τίποτα και κανέναν, όποιος κι αν είναι αντίπαλός του. Παθιάζεται εύκολα, γίνεται «ένα» με την εξέδρα και, με τον δυναμισμό που έχει ως ποδοσφαιριστής, δίνει την εντύπωση στους οπαδούς της Αρχεντίνος Τζούνιορς ότι ξαναβλέπουν τον... Σορίν. Να θυμίσουμε ότι ο Σορίν ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Μπουένος Άιρες.