Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού ο Ελίας Γκόμες

Ποιος είναι ο Ελίας Γκόμες της Αρχεντίνος Τζούνιορς, ο οποίος «συνελήφθη» από τα... ραντάρ του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας, σε περίπτωση που πωληθεί ο Τσιμίκας.

Στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού ο Ελίας Γκόμες

Ο Ολυμπιακός θέλει να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα. Πρακτικά δεν θέλει αριστερό μπακ. Έχει τον Τσιμίκα, έχει τον Κούτρη που θα γυρίσει στη δράση γύρω στον Σεπτέμβριο, θα δει και τον Φοντέ Καμαρά στην προετοιμασία ο Μαρτίνς, ενώ υπάρχει και η επιλογή του Γκασπάρ που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει στο λιμάνι.

Όμως, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνει ο Τσιμίκας. Οπότε, στο λιμάνι κοιτάζουν την αγορά για την καλύτερη δυνατή επιλογή, εφόσον προκύψει θέμα πώλησης του 24χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος απασχολεί κόσμο και κοσμάκη στο εξωτερικό και αναμένεται κυρίως από... Αγγλία μεριά να γίνει «χοντρό παιχνίδι»!

Πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ένας από τους παίκτες που κοιτάζουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι ο Ελίας Γκόμεζ. Τον Ιούνιο θα κλείσει τα 26 του, ανήκει στην Αρχεντίνος Τζούνιορς εδώ και 1,5 χρόνο (αρχικά ως δανεικός από την Ροζάριο και πριν από τρεις μήνες αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή) και τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 26 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει 1 φορά και έχοντας 2 ασίστ.

Έχει ύψος 1.74μ. και είναι κλασικός αριστερός μπακ. Το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 2,4 εκ. ευρώ. Γενικώς ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια κοιτάζει την αγορά της Αργεντινής. Να θυμίσουμε ότι απέκτησε από εκεί τους Σολδάνο και Λοβέρα... Οπότε, ας έχουμε το συγκεκριμένο όνομα στο μυαλό μας, γιατί δεν αποκλείεται να το συναντήσουμε κάποια στιγμή, σε περίπτωση που ο Τσιμίκας «μετακομίσει» σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα.