Επανήλθαν οι Ιταλοί για Τσιμίκα

Οι Ιταλοί ποτέ δεν είχαν ξεχάσει τον Κώστα Τσιμίκα και από τη στιγμή που τα πράγματα σιγά σιγά επανέρχονται σε μια κανονικότητα επανήλθαν και εκείνοι από την πλευρά τους για τον Έλληνα μπακ.

Επανήλθαν οι Ιταλοί για Τσιμίκα

Σιγά σιγά όλες οι χώρες επιστρέφουν στην κανονικότητα και το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον αθλητισμό. Τα πρωταθλήματα ετοιμάζονται για επανέναρξη μέσα στον Ιούνιο και ήδη οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι ετοιμάζουν την επιστροφή τους, ενώ ταυτόχρονα σκέφτονται την επόμενη μέρα τους.

Κάπως έτσι και στην Ιταλία αν και είχαν κοπάσει τα δημοσιεύματα για τον Κώστα Τσιμίκα έκαναν τώρα ξανά την εμφάνισή τους. Οι Ιταλοί επαναφέρουν το ενδιαφέρον της Νάπολι και αυτή τη φορά περισσότερο εκφράζουν την αγωνία τους τι θα γίνει με την ιστορία με τον Έλληνα μπακ.

Ο Τσιμίκας παραμένει ο μεγάλος στόχος της Νάπολι και αυτό δεν αλλάζει σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στα ρεπορτάζ τους οι Ιταλοί. Παρ' όλα αυτά, έχουν το άγχος τους, διότι όπως γράφουν χαρακτηριστικά «ο Τσιμίκας είναι ένας παίκτης που έχει κάνει φανταστική σεζόν με τον Ολυμπιακό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών συλλόγων της Ευρώπης, αλλά για τη Νάπολι θεωρείται μία εξαιρετική λύση».

Πάντως θεωρούν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί «να φέρει την επανάσταση», όπως γράφουν. Τον θεωρούν μία εξαιρετική περίπτωση και για αυτό άλλωστε παραμένει πολύ ψηλά στη λίστα τους. Τώρα που τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε έναν ρυθμό επανέρχεται και το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Τσιμίκα. Πάντως με τα νέα οικονομικά δεδομένα λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός έχει ενδιαφέρον να δούμε και τι ποσά θα πέσουν στο τραπέζι για τον «ερυθρόλευκο» αμυντικό.