Φορτούνης: «Με πείραξε αυτό που είπε ο Ποντένσε»

Με δηλώσεις του ο Κώστας Φορτούνης αναφέρθηκε στο σχόλιο του Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος τον χαρακτήρισε μεταξύ άλλων τεμπέλη. 

Φορτούνης: «Με πείραξε αυτό που είπε ο Ποντένσε»

Πριν από λίγες εβδομάδες ο Ντανιέλ Ποντένσε αναφέρθηκε μέσα από τα social media στον άλλοτε συμπαίκτη στον Ολυμπιακό Κώστα Φορτούνη.

Ο μεσοεπιθετικός της Γουλβς είχε γράψει χαρακτηριστικά για τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων»: «Ποιοτικά είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να αλλάξει νοοτροπία αν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω στη ζωή του. Έχει όλη την ποιότητα που διαθέτουν οι μεγάλοι παίκτες… αλλά είναι πολύ τεμπέλης. Το ξέρει αυτό».

Ποντένσε: «Ευγνώμων στον Μαρινάκη, σπουδαίος ο Τσιμίκας, καλύτερος ο Φορτούνης αλλά... τεμπέλης»

Από την πλευρά του ο Έλληνας διεθνής απάντησε στο σχόλιο του Πορτογάλου μέσα από δηλώσεις στο φιλανθρωπικό Challenge της 24Media.

Μήπως πρέπει να «απαντήσει» ο Φορτούνης στον Ποντένσε;

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Κατά κάποιο τρόπο με πείραξε, αλλά από την άλλη πλευρά το σκέφτηκα, δεν έδωσα σημασία. Ξέρω ποιος είμαι, τι κάνω στο γήπεδο, αυτή τη στιγμή ο Ποντένσε είναι σε άλλη ομάδα και δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη δήλωσή του, το προσπέρασα. Εγώ κάθε χρόνο δουλεύω, τι λέει ο καθένας, αυτό κρίνεται στο γήπεδο».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο μέλλον, τονίζοντας πως νιώθει πολύ καλά στον Ολυμπιακό. Μεταξύ άλλων είπε: «Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ καλά στον Ολυμπιακό, πέρσι υπέγραψα ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας. Ήθελα και το έκανα, θα μπορούσα να είχα φύγει στο εξωτερικό, αλλά έχω δεθεί πολύ με αυτή την ομάδα, έχω παίξει και στις ακαδημίες και τώρα έχω πάρα πολλά χρόνια. Νιώθω τον σεβασμό που έχουν απέναντί μου και όταν κάποιος με σέβεται προσπαθώ και εγώ να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου στο γήπεδο. Θα έφευγα από τον Ολυμπιακό για να πήγαινα σε κάποια πολύ μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, δεν θα το έκανα για μικρομεσαία ομάδα του εξωτερικού, γιατί ο Ολυμπιακός μού προσφέρει τα πάντα».