Ποντένσε: «Ευγνώμων στον Μαρινάκη, σπουδαίος ο Τσιμίκας, καλύτερος ο Φορτούνης αλλά... τεμπέλης»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μίλησε για όσα... χρωστά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον φίλο του Κώστα Τσιμίκα και αυτό που ξέρει ο Κώστας Φορτούνης.

Ποντένσε: «Ευγνώμων στον Μαρινάκη, σπουδαίος ο Τσιμίκας, καλύτερος ο Φορτούνης αλλά... τεμπέλης»

Ένα live του Ντανιέλ Ποντένσε στο instagram αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους φίλους του Ολυμπιακού να... ανακρίνουν τον τέως παίκτη των «ερυθρόλευκων» και νυν της Γουλβς.

Ο Πορτογάλος είπε πολλά και διάφορα για την τέως ομάδα του.

Ρωτήθηκε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Πολύ καλός πρόεδρος, με βοήθησε πολύ σε κάθε στιγμή που χρειάστηκα κάτι στην Ελλάδα. Έχει πολλή πίστη σε εμένα. Ευγνώμων για την πίστη του».

Για τον Κώστα Τσιμίκα: «Ο Τσιμίκας βελτιώθηκε αρκετά. Πολύ δυνατός, κορυφαίος ποιοτικά στην άμυνα και στην επίθεση! Και ένας σπουδαίας φίλος».

Για τον Κώστα Φορτούνη: «Ποιοτικά είναι ο Φόρτο (σ.σ. Φορτούνης) ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, αλλά πρέπει να αλλάξει νοοτροπία αν θέλει να κάνει κάτι παραπάνω στη ζωή του. Έχει όλη την ποιότητα που διαθέτουν οι μεγάλοι παίκτες… αλλά είναι πολύ τεμπέλης. Το ξέρει αυτό».

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δέχθηκε μία ερώτηση από φίλο των Πειραιωτών στο instagram αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο μεσοεπιθετικός των «λύκων» χωρίς να το σκεφτεί απάντησε θετικά σε αυτό το ενδεχόμενο, δείχνοντας την αγάπη του στην τέως ομάδα του.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Γιατί όχι; Θα ήταν μεγάλη μου χαρά».