Η A Bola στέλνει τον Γουίλσον στον ΠΑΟΚ

Τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων δίνουν φαβορί τον ΠΑΟΚ για τον Γουίλσον Εντουάρντο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπράγκα.

Η A Bola στέλνει τον Γουίλσον στον ΠΑΟΚ

Ένα από τα ονόματα που έχουν εμπλακεί με τον Ολυμπιακό είναι και αυτό του Γουίλσον Εντουάρντο. Πρόκειται για τον εξτρέμ της Μπράγκα που φέρεται να είναι στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς.

Βέβαια, στην Πορτογαλία έχουν τελείως διαφορετική άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Η A' Bola σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως ο Γουίλσον Εντουάρντο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Μπράγκα και δεν προκύπτει πως θα προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του. Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει αρκετούς συλλόγους και πέρα από τον ΠΑΟΚ και η Σπόρτινγκ ασχολείται με την περίπτωση του.

Η A' Bola, ωστόσο δίνει προβάδισμα στον "Δικέφαλο" του Βορρά και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός πως τον πάγκο του βρίσκεται ο Αμπέλ Φερέιρα. «Δεν είναι μόνο οι ικανότητες του Εντουάρντο που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον αυτό αλλά και η παρουσία στον πάγκο της ελληνικής ομάδας του προπονητή που τον γνωρίζει περισσότερο από κάθε άλλον, του Αμπέλ Φερέιρα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τον Γουίλσον.

Πάντως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που φαίνεται ότι απασχολεί αρκετές ομάδες και ειδικά από τη στιγμή που μένει ελεύθερος. Ο Γουίλσον έχει αναδειχτεί από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ και η ομάδα της Λισαβόνας τον έχει στα υπόψη της.