«Μάχη» για να μη χαθούν τα 4/5 της άμυνας του Ολυμπιακού!

Όλα ανοικτά για τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο και Τσιμίκα. Από το να μείνουν και οι τέσσερις στο λιμάνι έως και το να μην υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού της νέας περιόδου. Ποια τα δεδομένα.

«Μάχη» για να μη χαθούν τα 4/5 της άμυνας του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός θα έχει μπόλικη δουλειά το καλοκαίρι στο μεταγραφικό παζάρι. Όχι μόνο στο «πάρε», αλλά και στην αποφυγή τού «δώσε»! Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρητικά κινδυνεύουν να χάσουν ακόμα και τα... 4/5 της άμυνας! Το λέμε με μία δόση υπερβολής, αλλά δεν παύει να είναι μία πραγματικότητα, έστω κι αν δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Μπορεί αντί για τα 4/5 να χάσει τα 3/5! Αυτό είναι όντως ένα πιθανό σενάριο...

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο Ζοσέ Σα έχει ρήτρα 13 εκατομμυρίων ευρώ. Αν βρεθεί μια ομάδα και δώσει το συγκεκριμένο ποσό, τότε ο Πορτογάλος γκολκίπερ θα αποχαιρετήσει το λιμάνι, καθώς ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα σε αυτή την περίπτωση.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τον Ολυμπιακό και ουσιαστικά είναι εν δυνάμει ένας παίκτης που βρίσκεται στην αγορά των ελεύθερων. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν, αρκεί και ο Νορβηγός να ρίξει τις απαιτήσεις του. Δεν υπάρχει λόγος στη συγκεκριμένη περίπτωση να κάνουμε προβλέψεις. Περισσότερο οι πιθανότητες κλίνουν προς το «μένει», αλλά καλό είναι να περιμένουμε τις οριστικές εξελίξεις.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είπε πρόσφατα σε πορτογαλικό Μέσο ότι είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό, αλλά δεν έκρυψε ότι θέλει να πάει σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα. Το είπε κάπως αόριστα, χρησιμοποιώντας τη λέξη «μελλοντικά». Είναι ένας παίκτης όμως που έχει μπει για τα καλά στα μπλοκάκια ξένων συλλόγων.

Για τον Κώστα Τσιμίκα τα λόγια είναι περιττά. Η Αγγλία έχει κάνει δυναμικό «μπάσιμο». Η Ιταλία είναι πιο πίσω... Θα υπάρξει «χοντρός τζόγος» με τον 24χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν μπορεί να ειπωθεί αν θα μείνει ή θα φύγει, γιατί πολύ απλά θα έρθουν προτάσεις. Και προτάσεις άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Το θέμα είναι αν θα επιμείνει ο Ολυμπιακός στα 25 εκατομμύρια. Αν επιμείνει, δεν πάει πουθενά...