Ολυμπιακός: Στα χέρια της Μαρσέιγ το μέλλον του Ρόκια

Ο Κρίστοφερ Ρόκια βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνάς του. Τι ισχύει για τη συγκεκριμένη περίπτωση που παρακολουθείται αρκετούς μήνες.

Ολυμπιακός: Στα χέρια της Μαρσέιγ το μέλλον του Ρόκια

Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό παρακολούθηση από το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες όλο τον χρόνο τσεκάρουν ποδοσφαιριστές και μία τέτοια περίπτωση είναι ο Κρίστοφερ Ρόκια. Όπως έγραψε και το «ΦΩΣ», ο Γάλλος μπακ, που ανήκει στη Μαρσέιγ και αγωνίζεται δανεικός στη Σοσό, είναι ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο «ερυθρόλευκο» ραντάρ.

Ο παίκτης τη φετινή σεζόν έχει παραχωρηθεί για δεύτερη φορά δανεικός στη Σοσό με την οποία έχει κάνει 22 συμμετοχές στη Ligue 2. Ο δεύτερος δανεισμός του αποδεικνύεται ευεργετικός για αυτόν, αφού, όπως αναφέρουν και οι άνθρωποι της Σοσό, ο παίκτης έχει εξελιχθεί σημαντικά.

Το δυνατό σημείο του αριστερού μπακ που ανήκει στη Μαρσέιγ είναι το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος στη Σοσό βελτιώθηκε πολύ και αμυντικά.

Το θέμα ωστόσο έχει να κάνει με το τι ισχύει με τον Ολυμπιακό. Ο Ρόκια είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη λίστα των Πειραιωτών. Τον παρακολουθούν αρκετό καιρό και το όνομά του είχε «παίξει» και τον Ιανουάριο για την ομάδα του Πειραιά. Ο άνθρωπος-κλειδί στην υπόθεση είναι ο Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος έχει τις άκρες του στη Μασσαλία και είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει τον 22χρονο μπακ.

Ο Ολυμπιακός έχει τον παίκτη στη λίστα του και είναι μία από τις λύσεις που εξετάζει, αλλά όλα αυτά σε περίπτωση που έρθει μεγάλη πρόταση για τον Κώστα Τσιμίκα και φύγει από την Ελλάδα. Στο λιμάνι θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να αντιδράσουν γρήγορα σε περίπτωση που γίνει κάτι με τον Έλληνα μπακ.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Κρίστοφερ Ρόκια, αυτό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 με τη Μαρσέιγ. Επομένως η ομάδα της Μασσαλίας είναι αυτή που θα αποφασίσει για το μέλλον του παίκτη. Το ερχόμενο καλοκαίρι η Ολιμπίκ θα αποφασίσει αν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο και τον δώσει ξανά δανεικό ή θα τον πουλήσει.