Στο «Emirates» είδε Τσιμίκα η Λίβερπουλ

O Κώστας Τσιμίκας που έχει μπει και στα μπλοκάκια της Λίβερπουλ, χάρη στην εμφάνισή του στο «Emirates» ιντρίγκαρε το ενδιαφέρον του τεχνικού επιτελείου των «κόκκινων» του Μερσεϊσάιντ. Ακόμα όμως δεν έχει πάρει καμία απόφαση ο Γιούργκεν Κλοπ.

Στο «Emirates» είδε Τσιμίκα η Λίβερπουλ

Το όνομα του Τσιμίκα και το Μ. Σάββατο (18/4) βρισκόταν στα κορυφαία ΜΜΕ του εξωτερικού. Τις τελευταίες μέρες, όμως, αποκαλύφθηκε ότι η Λίβερπουλ είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του. Ή για την ακρίβεια, ότι τον έχουν «φακελωμένο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στενός συνεργάτης του Γιούργκεν Κλοπ είχε την ευκαιρία να τον δει στο «Εμιρέιτς» από κοντά, στο έπος επί της Άρσεναλ, και να σημειώσει το όνομά του στο μπλοκάκι του τμήματος σκάουτινγκ των «κόκκινων». Για την ώρα, όμως, με βάση τα όσα λένε στο Νησί, η Λίβερπουλ δεν σκοπεύει να κάνει κάποια κίνηση, παρότι ο Τσιμίκας έχει ένα «πακέτο» που θα άρεσε στον Κλοπ για να αποτελέσει το «μπακ απ» του Ρόμπερτσον.

Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι η Λέστερ είναι εκείνη που «καίγεται» περισσότερο από το Νησί για να τον αποκτήσει. Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πάντοτε τη Νάπολι που έχει «φαγωθεί» από τον χειμώνα για να τον κάνει δικό της, αλλά και την Ίντερ που τον έχει ως δεύτερη επιλογή της πίσω από τον Αλόνσο της Τσέλσι.

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν και οι στοιχηματικές εταιρίες να «προσφέρουν» αποδόσεις για το πού θα βρίσκεται ο Τσιμίκας τη νέα σεζόν, χρίζοντας φαβορί τη Νάπολι με 1.47!