«Είναι ασταμάτητος ο Τσούμιτς»

Εγκωμιαστικές δηλώσεις από τον αμυντικό της Σπάρτακ Σούμποτιτσα, Στέφαν Μιλόσεβιτς για τον Νίκολα Τσούμιτς του Ολυμπιακού.

«Είναι ασταμάτητος ο Τσούμιτς»

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι ο δανεικός του Ολυμπιακού που κλέβει την παράσταση στο πρωτάθλημα Σερβίας. Ο νεαρός εξτρέμ έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις και θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η ενσωμάτωση του στην ομάδα του Πειραιά.

Και στη Σερβία στάζουν μέλι για τον Τσούμιτς, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ραντνίσκι Νις. Μάλιστα οι Σέρβοι ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν πως έχασε ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν τον παίκτη.

Για τον Νίκολα Τσούμιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια στην ιστοσελίδα mozzartsport.com ο αμυντικός της Σπάρτακ Σουμπότιτσα, Στέφαν Μιλόσεβιτς. Ξέρει καλά τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό και είχε να πει τα καλύτερα λόγια.

«Ξέρω τον Τσούμιτς και είναι παίκτης που σταματιέται πολύ δύσκολα. Είναι πολύ δύσκολο να τον μαρκάρεις και να τον περιορίσεις. Είναι πολύ γρήγορος, παίζει πλάγια αλλά και κάθετα και έχει πολύ καλή τεχνική και ντρίμπλα γενικότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιλόσεβιτς.