Δεν το… κουνάει από την Ελλάδα ο Βαλμπουενά (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραμένει στην Ελλάδα και συνεχίζει τις ατομικές του προπονήσεις, ενώ κλείνει και τις εκκρεμότητες του για τη νέα σεζόν.

Δεν το… κουνάει από την Ελλάδα ο Βαλμπουενά (vid)

Αν και αρκετοί συμπαίκτες του προτίμησαν να πάρουν ιδιωτικά αεροπλάνα και να φύγουν από την Ελλάδα εκείνος επέλεξε να παραμείνει στη χώρα μας. Ο λόγος για τον Ματιέ Βαλμπουενά που δεν άρπαξε την ευκαιρία που δόθηκε με τη δεκαπενθήμερη άδεια.

Ο Γάλλος επέλεξε να μείνει στη χώρα μας και εδώ συνεχίζει το πρόγραμμα του ενόψει της επανέναρξης της σεζόν κάτι που κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνει και αν θα γίνει. Ο 35χρονος άσος αισθάνεται ασφαλής στην Ελλάδα και γι' αυτό ούτε καν που σκέφτηκε το ενδεχόμενο να φύγει για τη Γαλλία.

Το έχει δηλώσει άλλωστε και σε συνέντευξη του στους συμπατριώτες του πως στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχουν αυστηρά μέτρα, αλλά τα πράγματα με την πανδημία είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με άλλες χώρες.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός των "ερυθρόλευκων" θυμίζουμε πως έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά και μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες έκλεισε και μία σημαντική εκκρεμότητα γι' αυτόν.

Ο Βαλμπουενά έκλεισε γι' ακόμα έναν χρόνο το σπίτι που μένει στα νότια προάστια το οποίο του παρέχει όλες τις ανέσεις. Δείχνει αν μη τι άλλο τις προθέσεις του τόσο για το υπόλοιπο της σεζόν που έχει διακοπεί όσο και γι' αυτήν που θα ξεκινήσει.

Βίντεο με την προπόνηση του Ματιέ Βαλμπουενά ανάρτησε στα social media η ΠΑΕ Ολυμπιακός…