Οι Ιταλοί έμπλεξαν πάλι τον Ολυμπιακό με Ιωαννίδη

Φήμες από την Ιταλία θέλουν τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να ασχολείται με τον επιθετικό του Λεβαδειακού, Φώτη Ιωαννίδη, ενώ τον έχουν στο… στόχαστρο και ομάδες από τη γειτονική χώρα.

Οι Ιταλοί έμπλεξαν πάλι τον Ολυμπιακό με Ιωαννίδη

Είναι γνωστή η τακτική του Ολυμπιακού να παρακολουθεί και να τσεκάρει στην Ελλάδα ό,τι καλύτερο υπάρχει. Τα τελευταία χρόνια κινείται προς αυτή την κατεύθυνση η ομάδα του Πειραιά και θέλει να εντάσσει στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που την εγχώρια αγορά που θα μπορούν και να βοηθήσουν και να ανεβάσουν την αξία τους.

Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος αγωνίζεται στον Λεβαδειακό. Στον Ολυμπιακό τον έχουν στο… μάτι παραπάνω από ένα χρόνο. Τσεκάρουν τον νεαρό επιθετικό της ομάδας της Βοιωτίας, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στη Super League 2 και έχει σημειώσει τέσσερα γκολ σε 16 ματς.

Από την Ιταλία προέκυψε δημοσίευμα και συγκεκριμένα από το tuttomercatoweb σύμφωνα με το οποίο τον παίκτη θέλουν ομάδες από την Ιταλία. Συγκεκριμένα γίνεται ειδική μνεία σε Τζένοα, Σπέτσια και ΣΠΑΛ, αλλά την ίδια ώρα δεν ξεχνάνε και τον Ολυμπιακό. Τονίζουν πως τον παίκτη κοιτάζει η ομάδα του Πειραιά, αλλά και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης που ανήκει στο γραφείο μάνατζερ των Τζόρτζεβιτς, Νινιάδη είναι παίκτης που άρεσε στον Ολυμπιακό και μάλιστα όλες οι πληροφορίες ανέφεραν πως δεν θα αργούσε να κατηφορίσει στο λιμάνι. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο δεν έγινε με τον παίκτη να μην παίρνει μεταγραφή στον Ολυμπιακό παρά το έντονο ενδιαφέρον, το οποίο έχει μείνει σε αυτό το επίπεδο.