Τα όνειρα των Τούρκων για τον Τσούμιτς του Ολυμπιακού

Φημολογία για τον Νίκολα Τσούμιτς αναπτύχθηκε στην Τουρκία, η οποία δεν μοιάζει να έχει βάση, αφού ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό.

Τα όνειρα των Τούρκων για τον Τσούμιτς του Ολυμπιακού

Ο Νίκολα Τσούμιτς έχει ξεχωρίσει και έχει κάνει τη διαφορά με την παρουσία του στη Ραντνίσκι Νις ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός εξτρέμ κάνει εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της Σερβίας και στον Πειραιά είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον ποδοσφαιριστή που τους ανήκει.

Πρόκειται για έναν από τους δανεικούς που δεδομένα θα πάρει την ευκαιρία του και δεν αποκλείεται να βρει θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Για τον Τσούμιτς σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ενδιαφέρεται η Μενεμένσπορ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Οι Τούρκοι φέρονται να έχουν ζητήσει από τους «ερυθρόλευκους» τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Όπως αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους, το ενοίκιό του στη Ραντνίσκι Νις είναι ύψους 700.000 ευρώ. Γράφουν μάλιστα ότι θα γίνει επαφή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προκειμένου να προκύψει συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Όλα αυτά αναφέρουν οι Τούρκοι, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να δώσει τον παίκτη δανεικό και ειδικά σε ομάδα Β' κατηγορίας της Τουρκίας. Οι Πειραιώτες έχουν στο πλάνο τους να αξιοποιήσουν τον Τσούμιτς και μάλιστα τα δεδομένα που έχουν είναι πως θα μπορέσει να σταθεί στην ομάδα του Πειραιά.

Περισσότερο με όνειρα θερινής νυκτός μοιάζουν οι φήμες που έχουν προκύψει από την Τουρκία για τον Νίκολα Τσούμιτς.