«Αποχαιρετά» η Μπέτις τον Ζοσέ Σα

Το έχουν πάρει απόφαση στην Μπέτις ότι τα 13 εκ. ευρώ που είναι η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ζοσέ Σα με τον Ολυμπιακό, είναι ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο και για αυτό το λόγο κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της εστίας της.

 «Αποχαιρετά» η Μπέτις τον Ζοσέ Σα

Το καλοκαίρι φαίνεται πώς θα είναι «μεγάλο» για τον Ζοσέ Σα. Είναι δεδομένο ότι αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Ολυμπιακού. Μπορεί να είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης που εμφανίζεται να ψάχνει τελικά τον αναπληρωματικό του Όμπλακ και ο Σιμεόνε θεωρεί τον γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» ως μία ιδανική έξτρα λύση.

Μπορεί να είναι η Γουέστ Χαμ που είναι η μοναδική ομάδα από την Αγγλία στην παρούσα φάση που βολιδοσκοπεί την κατάσταση. Μπορεί να είναι η Πόρτο που έκανε πέρσι το... λάθος να τον πουλήσει στον Ολυμπιακό και τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει το γεγονός ότι χάρη στους «ερυθρόλευκους» βρέθηκε στην Εθνική Πορτογαλίας.

Για ένα πράγμα πάντως θα πρέπει να είμαστε σίγουροι: Την Μπέτις σιγά-σιγά θα πρέπει να την βγάζουμε από το «κάδρο». Ό,τι και να λένε στην Ισπανία, όσο και αν επιμένουν να την βάζουν γερά στο «κόλπο», η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει πάθει... εγκεφαλικό με τα 13 εκ. ευρώ που είναι ως ρήτρα στο συμβόλαιο του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Οι «βερδιμπλάνκος» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τόσα πολλά λεφτά για την ενίσχυση της εστίας τους. Παρότι και την Πέμπτη (9/4) τα σενάρια στην Ισπανία ήταν αρκετά που ενέπλεκαν την Μπέτις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναγκάζεται να στρέψει αλλού την προσοχή της. Η ρήτρα του 27χρονου πορτιέρε είναι ένα εμπόδιο που δεν μπορεί να το ξεπεράσει εύκολα.