Πρώτα θα τον «δέσει» τον Μπα ο Ολυμπιακός

Γίνεται πράγματι ένας χαμός για τον Ουσεϊνού Μπα και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή του εικόνα, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για τον Σενεγαλέζο στόπερ.

Πρώτα θα τον «δέσει» τον Μπα ο Ολυμπιακός

Ο Ουσεϊνού Μπα έχει γίνει το πιο "καυτό" όνομα τις τελευταίες ημέρες, αφού αναπτύσσονται συνεχώς μεταγραφικά σενάρια από το εξωτερικό. Ευνοεί και η διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω του κορονοϊού και έτσι η μεταγραφολογία έχει φουντώσει σε όλο τον πλανήτη.

Δεν γίνεται τυχαία όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό. Έχει δείξει πράγματι πολύ καλά στοιχεία με τη φανέλα του Ολυμπιακού και εκείνοι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις έχουν να λένε ότι είναι πολύ εξελίξιμος ποδοσφαιριστής.

Ακόμη ο Ουσεϊνού Μπα έχει αρκετά περιθώρια για να βελτιωθεί και να γίνει ακόμη καλύτερος και αυτές τις ημέρες δεν θα πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ σημαντικό. Ναι μεν έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον Μπα και πράγματι ασχολούνται αρκετές ομάδες μαζί του, αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να ενδώσει τόσο εύκολα. Και βασικά να τονίσουμε ότι άλλο το ενδιαφέρον και άλλο η επίσημη πρόταση που ακόμη δεν υπάρχει.

Πρώτα απ' όλα αυτή τη στιγμή μόνο ένα δεδομένο υπάρχει. Ποιο είναι αυτό; Ότι ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με την πλευρά του παίκτη για να του κάνει νέο συμβόλαιο. Ο κορονοϊός τα πήγε όλα πίσω και αν δεν υπήρχε αυτό το lock down ίσως και να είχε βάλει ήδη την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας θα κάνουν νέο συμβόλαιο στον Ουσεϊνού Μπα με καλύτερες απολαβές και καλύτερους όρους. Το θέμα έχει κλείσει σχεδόν και έτσι έχουν πράξει με όλους τους παίκτες τους. Αυτό δεν σημαίνει πως αλλάζει κάτι σε περίπτωση μίας καλής πρότασης. Αντίθετα κάνει πιο δύσκολη τη ζωή των "μνηστήρων". Θυμίζουμε ότι και ο Σισέ και ο Ποντένσε υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες θα τον "δέσουν" τον Μπα με νέο συμβόλαιο και πράγματι θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να εξελιχθεί πολύ. Και για όσους ξεχνάνε εύκολα ο Ολυμπιακός είχε πει "όχι" σε 18 εκατ. ευρώ για τον Σισέ και φυσικά για τον Μπα οι βλέψεις είναι μεγάλες. Μάλιστα αρκετοί στον Ρέντη πιστεύουν ότι ο πήχης πρέπει να μπει πιο ψηλά απ' ότι για τον Σισέ.