Γρηγορίου: «Δεν μας πήρε πάνω από ένα λεπτό να συμφωνήσουμε»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ανανέωση της συνεργασίας του με τους «βυσσινί».

Γρηγορίου: «Δεν μας πήρε πάνω από ένα λεπτό να συμφωνήσουμε»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» έκανε ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΛ. Ο προπονητής των «βυσσινί» τόνισε πως υπάρχει χημεία στην ομάδα ενώ η συνεργασία με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Αλέξη Κούγια είναι άψογη.

ΑΕΛ: Γρηγορίου για δυο ακόμη χρόνια!

Αρχικά δήλωσε: «Υπάρχει καλή χημεία μεταξύ μας. Υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι, κανένας δεν εμπλέκεται στα καθήκοντα του άλλου. Όταν δύο άνθρωποι συμφωνούν από την αρχή σε κάποιους κανόνες, για τους οποίους γνωρίζουν ότι είναι απαράβατοι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όλα θα πάνε καλά στη συνεργασία τους. Ο Αλέξης Κούγιας είναι από τους προέδρους που γνωρίζουν ποδόσφαιρο. Στα 16 χρόνια της ενασχόλησής μου ως προπονητής υπάρχουν πρόεδροι οι οποίοι δεν ξέρουν το μέγεθος του ποδοσφαίρου που ξέρει ο Κούγιας και παρ’ όλα αυτά προσπαθούν να έχουν περισσότερη άποψη από αυτόν. Έχουμε οι δυο μας μια άριστη σχέση και συνεργασία».

Στη συνέχεια σχολίασε: «Δεν μας πήρε πάνω από ένα λεπτό για να συμφωνήσουμε και, μάλιστα, με καλύτερους όρους από ότι είχαμε ως τώρα. Γνωρίζει το μέγεθος της δουλειάς που γίνεται, καταλαβαίνει πως υπάρχει εξέλιξη από την πρώτη μέρα που είμαστε εδώ. Και ο ίδιος γνωρίζει πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσω μια δουλειά αν δεν βλέπω μέλλον. Ο Κούγιας έχει τη διάθεση να φτιάξει αρκετά πράγματα στη Λάρισα εκτός των όσων ήδη πέτυχε, όπως με το γήπεδο. Μπήκε σε μια διαδικασία να λύσει το πρόβλημα που υπήρχε ξοδεύοντας πολλά χρήματα, παρ’ ότι το γήπεδο δεν ανήκει στην ιδιοκτησία της ΑΕΛ».