ΑΕΛ: Γρηγορίου για δυο ακόμη χρόνια!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα είναι προπονητής της ΑΕΛ μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η Θεσσαλική ΠΑΕ. Ο Γρηγορίου είχε αντικαταστήσει πέρσι, στις αρχές της περιόδου τον Γκόρνταν Πέτριτς

 

ΑΕΛ: Γρηγορίου για δυο ακόμη χρόνια!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα είναι προπονητής της ΑΕΛ μέχρι και το καλοκαίρι του 2022, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η Θεσσαλική ΠΑΕ.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών υπήρχε και σχετική ρήτρα ανανέωσης του συμβολαίου του Έλληνα τεχνικού για ακόμη δύο χρόνια, η οποία και ενεργοποιήθηκε μετά τις μεταξύ τους επαφές.

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας ενεργοποιείται η ρήτρα ανανέωσης των συμβολαίων του προπονητού μας Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκρινε ότι ο κ. Μιχάλης Γρηγορίου επέδειξε ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έργο και είμαστε βέβαιοι ότι υπό τις οδηγίες του οι επόμενες δύο σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερες από την τρέχουσα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Στο μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό πως θα λειτουργήσει και πάλι το ραδιόφωνο της ομάδας.

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την επαναλειτουργία του ΑΕΛRADIO 104.8.

Η έναρξη του προγράμματος ορίζεται για την εβδομάδα του Θωμά αμέσως μετά το Άγιο Πάσχα.

Το ΑΕΛRADIO 104.8 θα έχει πλήρες πρόγραμμα από τις 8:00 το πρωί έως τις 24:00 το βράδυ.

Οι παρουσιαστές των εκπομπών και το πρόγραμμα του σταθμού θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ενημέρωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.