Ολυμπιακός: Ο άνθρωπος «κλειδί» για την καραντίνα

Κλεισμένοι στα σπίτια τους είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και σε όλη αυτή την ιστορία υπάρχει ο άνθρωπος που φροντίζει τα πάντα προκειμένου να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Ολυμπιακός: Ο άνθρωπος «κλειδί» για την καραντίνα

Τα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού έχουν μετατραπεί σε γυμναστήρια και άπαντες ακολουθούν πιστά τα προγράμματα τους προκειμένου να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Βέβαια, εκτός από το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθούν, οι ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της διατροφής.

Είναι και αυτός ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για να μπορέσουν να κρατήσουν το σώμα τους σε υψηλό επίπεδο και να καταφέρουν να πιάσουν όσο πιο σύντομα γίνεται τα υψηλά στάνταρ που είχαν προς της κρίσης του κορονοϊού. Άπαντες δουλεύουν από τα σπίτια τους και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία. Όλο αυτό το διάστημα ο οργανισμός "Ολυμπιακός" συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και να ετοιμάζεται για το "αύριο".

Το κομμάτι της διατροφής είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές και ο άνθρωπος που έχει την περισσότερη δουλειά όλο αυτό το διάστημα είναι ο Ερνάνι Γκόμες. Ο διατροφολόγος του Ολυμπιακού είναι αυτός που έχει καταρτίσει το πρόγραμμα διατροφής που θα πρέπει να ακολουθούν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές.

Είναι ο άνθρωπος "κλειδί" για τις ημέρες της καραντίνας και προκειμένου να μείνουν οι παίκτες σε υψηλά επίπεδα. Ο Ερνάνι Γκόμες έχει επωμιστεί το μεγάλο βάρος προκειμένου άπαντες να πειθαρχούν και να συντηρούνται σε υψηλά επίπεδα. Ο Πορτογάλος διατροφολόγος του Ολυμπιακού είναι σε καθημερινή επαφή με τους ποδοσφαιριστές του. Αυτός του περνάει από… κόσκινο και παράλληλα ενημερώνεται για το βάρος του.

Ο Ερνάνι Γκόμες δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και είναι από τους ελάχιστους που αυτές τις ημέρες ίσως έχει και περισσότερη δουλειά απ' ότι είχε το προηγούμενο διάστημα. Είναι σημαντικό βέβαια να αναφέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές συνεχίζουν να συμπεριφέρονται επαγγελματικά.