Μπα: «Μας λείπει το ποδόσφαιρο, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα» (vid)

Ο Ουσεϊνού Μπα του Ολυμπιακού ευχαρίστησε μέσω βίντεο το ιατρικό προσωπικό και έστειλε το δικό του μήνυμα για την μάχη κόντρα στον κορονοϊό.

Μπα: «Μας λείπει το ποδόσφαιρο, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα» (vid)

Το εγκώμιο των γιατρών και των νοσηλευτών για την δουλειά που κάνουν αυτή την δύσκολη περίοδο με την έξαρση του κορονοϊού έπλεξε σε δηλώσεις του ο Ουσεϊνού Μπα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε μέσω ενός βίντεο για την «υπέροχη δουλειά» που κάνουν, ενώ παράλληλα έστειλε και το δικό του μήνυμα για την μάχη κόντρα στην πανδημία.

«Σκέφτηκα να τραβήξω αυτό το βίντεο για να ευχαριστήσω όλο το ιατρικό προσωπικό, τους νοσοκόμους, τις νοσοκόμες, γι' αυτή την υπέροχη δουλειά που κάνετε. Καλή δύναμη σε εσάς. Εκτιμάμε πάρα πολύ όλα αυτά που κάνετε και ελπίζουμε να τελειώσουν όλα σύντομα.

Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης: Να μείνετε στο σπίτι, να ακολουθήσετε τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρχές, να πλένετε τα χέρια συχνά γιατί είναι σημαντικό. Μας λείπει το ποδόσφαιρο, το στάδιο, οι οπαδοί, η οικογένεια του Ολυμπιακού, όλα μας λείπουν, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα. Οπότε μείνετε σπίτι και θα ξαναβρεθούμε σύντομα, ευχαριστώ», ανέφερε ο Σενεγαλέζος.

Δείτε το μήνυμά του: