Γαβαλάς: «Αναγκαία η επαναλειτουργία του ποδοσφαίρου - Είμαστε δίπλα στον ΠΣΑΠ»

Ο διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς, αναφέρθηκε με μήνυμά του στην κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας του κορονοϊού, τονίζοντας πως είναι αναγκαία η επαναλειτουργία του ποδοσφαίρου.

Γαβαλάς: «Αναγκαία η επαναλειτουργία του ποδοσφαίρου - Είμαστε δίπλα στον ΠΣΑΠ»

Την ανάγκη επαναλειτουργίας του ποδοσφαίρου τονίζει σε μήνυμά του ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, προσθέτοντας ότι αποτελεί μία από τις βαριές βιομηχανίες της χώρας, διότι απασχολεί χιλιάδες οικογένειες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους.

Αναλυτικά το μήνυμα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ως Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον ΠΣΑΠ. Είναι η επιθυμία του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ουσιαστικά να στηρίξουμε το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας που έχει βγει μπροστά για όλους μας.

Στην παρούσα φάση το σημαντικότερο όλων είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών και να παραμείνουμε σπίτι μας. Με βάση την ενημέρωση που έχουμε, καταλαβαίνουμε πως ο Απρίλιος είναι πολύ κρίσιμος μήνας. Για αυτό τον λόγο πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμε τις οδηγίες οι οποίες μας δίνονται.

Την ίδια ώρα είμαστε υποχρεωμένοι να εξετάσουμε όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθεί το working group της λίγκας. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Να επιστρέψουν οι πρωταγωνιστές στα γήπεδα, οι ποδοσφαιριστές. Βεβαίως, αυτό θα σημαίνει πως θα έχουμε βγει νικητές από τη μάχη με τον κορονοϊό.

Είναι αναγκαία η επαναλειτουργία του ποδοσφαίρου. Αν δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, αποτελεί μία από τις βαριές βιομηχανίες της χώρας. Το ελληνικό ποδόσφαιρο απασχολεί άμεσα ή έμμεσα περισσότερες από 40.000 οικογένειες στην πατρίδα μας. Δεν είναι μόνο οι ποδοσφαιριστές και το υπαλληλικό προσωπικό των ΠΑΕ. Είναι οι διαφημιστικές εταιρείες, τα ξενοδοχεία όπου καταλύουν οι αποστολές των ομάδων, οι τοπικές κοινωνίες που δέχονται ομάδες στην περιοχή τους, οι σεκιούριτι, οι εργαζόμενοι στις καντίνες των γηπέδων, οι εργαζόμενοι στον χώρο του Τύπου και πόσοι ακόμη άνθρωποι.

Δυστυχώς πριν από λίγες ημέρες έκλεισε ο ραδιοφωνικός σταθμός Sport24 Radio. Ιδιαίτερα αυτή την εποχή είναι πολύ δύσκολη η προσπάθεια που κάνουν οι άνθρωποι στον χώρο του Τύπου για να κρατηθούν όρθιες οι εφημερίδες, ανοικτά τα ραδιόφωνα και τα site. Δεν πρέπει να χαθούν άλλες θέσεις εργασίας.

Αντιλαμβανόμαστε πως αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία όλων μας. Αλλά παράλληλα είναι απαραίτητο να προετοιμαζόμαστε και να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη ημέρα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, όταν φυσικά επιτρέψουν οι ειδικοί την επανέναρξη των αθλητικών διοργανώσεων.

Εν κατακλείδι, αν λειτουργεί ένας οργανισμός, είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις σε διορθωτικές κινήσεις, παρά αν κλείσει για μήνες».