Πέλκας: «Θα είναι δύσκολο με αγώνες ανά τρεις ημέρες»

Τις ανησυχίες τους για την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης εξέφρασαν Έλληνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ

 

 

Πέλκας: «Θα είναι δύσκολο με αγώνες ανά τρεις ημέρες»

Σε ερωτήσεις των φίλων της ομάδας απάντησαν τρεις από τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ σε διαδικτυακή εκπομπή εκφράζοντας πάντως τις ανησυχίες τους για την τρέχουσα αλλά και για την επόμενη σεζόν.

Οι Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης και Λάζαρος Λάμπρου, εξέφρασαν τις δικές τους απόψεις για το αν μπορεί και πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν ή όχι, αλλά και την κατάσταση στην οποία θα είναι οι ποδοσφαιριστές, όταν και αν επανεκκινήσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος.

«Δεν είναι εφικτό να φτάσουμε στο 100% και δεν ξέρω αν είναι εφικτό να φτάσουμε στο 100% μέχρι να τελειώσουν τα πλέι οφ. Θα έχουμε ανά τρεις ημέρες αγώνα και θα είναι δύσκολο. Τώρα θα είναι μικρό το χρονικό περιθώριο να είμαστε έτοιμοι, να παίξουμε τόσα ματς τα οποία θα είναι ντέρμπι» σχολίασε ο εκ των αρχηγών του «Δικεφάλου» Δημήτρης Πέλκας.

Από την πλευρά του ο Λημνιός υπογράμμισε: «Περισσότερο θα επηρεαστεί η επόμενη σεζόν, αν δε σταματήσει η φετινή εδώ, γιατί όλα θα πάνε αργότερα. Θα είναι πολύ δύσκολος ο προγραμματισμός της.

Εφόσον αυτή η χρονιά δεν ολοκληρώνεται όπως πρέπει, θα ήταν κρίμα να χαλάσουμε και την επόμενη. Όπως είπαμε θέλουμε όλοι να συνεχιστεί η χρονιά, να παίξουμε, να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά πάνω από όλα είναι η υγεία και περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί».

Τέλος ο Λάζαρος Λάμπρου από την πλευρά του, σημείωσε: «Σίγουρα θα είναι ένα νέο ξεκίνημα μετά από τόσο καιρό. Ο πρώτος αγώνας θα είναι σε χαμηλούς ρυθμούς, αλλά εάν συνεχιστούν τα πλέι οφ θα έχει ενδιαφέρον».