Ολυμπιακός: Όνειρα Ιταλών για Τσιμίκα που έχει τιμή 25 εκατομμύρια ευρώ

Οι Ιταλοί γράφουν για θετική απάντηση του Κώστα Τσιμίκα στη Νάπολι, ενώ ο Ολυμπιακός έχει ανεβάσει κι άλλο την τιμή του διεθνούς μπακ, στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ολυμπιακός: Όνειρα Ιταλών για Τσιμίκα που έχει τιμή 25 εκατομμύρια ευρώ

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι το πιο… καυτό όνομα του ρόστερ του Ολυμπιακού. Τα σενάρια έχουν φουντώσει, με τους Ιταλούς να τον έχουν στην κορυφή της ειδησεογραφίας τους. Εδώ και λίγη ώρα στη γειτονική χώρα υπάρχει δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο 23χρονος μπακ φέρεται να έχει πει «ναι» στην πρόταση της Νάπολι.

Οι Ιταλοί γράφουν ότι «ο Τσιμίκας δέχτηκε την πρόταση της Νάπολι, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πέσει από τα 15 εκατομμύρια ευρώ». Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, οι Πειραιώτες έχουν ζητήσει από τους «παρτενοπέι» 15 εκατομμύρια ευρώ.

Πώς έχουν τα πράγματα για τον Τσιμίκα; Πρώτα απ' όλα ο Έλληνας άσος δεν έχει απαντήσει θετικά σε καμία πρόταση της Νάπολι. Δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ο 23χρονος αμυντικός δεν είχε απαντήσει θετικά ούτε τον Ιανουάριο στη Νάπολι, όταν η πίεση που είχε δεχτεί ήταν πολύ μεγαλύτερη και τότε είχαν υπάρξει επαφές με τον ατζέντη του.

Το ένα σημαντικό που κρατάμε από την ιστορία είναι πως ο παίκτης δεν έχει δώσει καμία θετική απάντηση στη Νάπολι. Το άλλο έχει να κάνει με τα 15 εκατομμύρια ευρώ που λένε οι Ιταλοί. Φυσικά δεν υπάρχει αυτό το ποσό. Όπως σας έγραψε και το «ΦΩΣ», ο Ολυμπιακός έχει πάρει θέση για τον Κώστα Τσιμίκα.

Η τιμή του Έλληνα μπακ πλέον είναι στα 25 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους. Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να πωληθεί και με πολύ περισσότερα από 25 εκατομμύρια ευρώ. Επομένως τα 15 που λένε οι Ιταλοί δεν υπάρχουν και προφανώς έχουν μείνει μερικούς μήνες πίσω. Ο Τσιμίκας μετά και τα παιχνίδια που έκανε στο Europa League ανέβασε κι άλλο την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.