Ψάχνεται η Θέλτα με τον Εμρέ Μορ

Η Θέλτα εκτιμάει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κρατήσει τον Εμρέ Μορ και θα της τον γυρίσει πίσω, με αποτέλεσμα να ψάχνεται από τώρα να δει τι θα κάνει με τον Τούρκο εξτρέμ που δεν βρίσκεται στα πλάνα της.

Ψάχνεται η Θέλτα με τον Εμρέ Μορ

Ο Εμρέ Μορ έπιασε λιμάνι την τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού. «Έπεσε» και πάνω σε μία περίοδο που ο Μαρτίνς στηριζόταν σε έναν βασικό κορμό στα απαιτητικά παιχνίδια που είχε σε Ελλάδα και Europa League.

Ο Τούρκος εξτρέμ που έχει φοβερό ταλέντο, αλλά τα τελευταία χρόνια αλλάζει τις ομάδες σαν τα πουκάμισα, ανήκει στην Θέλτα. Η ισπανική ομάδα τον παραχώρησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι στην Γαλατασαράι, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης διέκοψε τον δανεισμό του και η Θέλτα τον έδωσε τελικά στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Βίγκο εκτιμάει ότι δεν θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» την επόμενη περίοδο και πώς θα γυρίσει πίσω στην Ισπανία. Το... μπαλάκι πέφτει πλέον πάνω στην Θέλτα, μιας και οι Ισπανοί δεν «καίγονται» να τον κρατήσουν και ψάχνονται από τώρα να δουν τι θα κάνουν με τον Εμρέ Μορ.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε ότι δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό από πλευράς Ολυμπιακού προς τον Μορ, αλλά οι Ισπανοί βγάζουν μία βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να παραμείνει κάτοικος Πειραιά.