Μαντί Καμαρά από το #Μένουμε_Σπίτι: «Ας προσέξουμε...»

Ο Μαντί Καμαρά έστειλε το δικό του μήνυμα  από το #Μένουμε_Σπίτι πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πανδημία.

Μαντί Καμαρά από το #Μένουμε_Σπίτι: «Ας προσέξουμε...»

Οι παίκτες του Ολυμπιακού «Μένουν σπίτι» και κάνουν ατομικές προπονήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα που τους έχει δοθεί, περιμένοντας το πράσινο φως για να επιστρέψουν στον Ρέντη όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του κορονοϊού.

Μαντί Καμαρά: Πολύτιμος για τον Μαρτίνς, «αλμυρός» για τους «μνηστήρες»

Ανάμεσά τους και ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος γυμνάζεται και παρακολουθεί τα ξένα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ενδιαφέρον ξένων ομάδων για την απόκτησή του ύστερα και από τις φετινές πολύ καλές εμφανίσεις του στην Ευρώπη.

«Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θέλει τον Καμαρά και ο Ολυμπιακός 18,5 εκατομμύρια ευρώ»

Μάλιστα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν είναι η μοναδική που ασχολείται με τον Καμαρά. Στα υπόψη τους τον έχουν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, αλλά όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι «αλμυρή» περίπτωση.

Από το σπίτι ο Μαντί Καμαρά μέσα από τον λογαριασμό του στα social media έστειλε μήνυμα τι πρέπει να κάνουμε όλοι για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την επίθεση της πανδημίας στη χώρα μας.

Στην ανάρτηση που έκανε στο instagram, ο Καμαρά ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής, ας προσέξουμε ο ένας τον άλλον, τις οικογένειές μας και τις κοινότητές μας».

Δείτε την ανάρτησή του: