Μαντί Καμαρά: Πολύτιμος για τον Μαρτίνς, «αλμυρός» για τους «μνηστήρες»

Όσοι πολιορκούν τον Μαντί Καμαρά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πείσουν τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς να τον δώσουν.

Μαντί Καμαρά: Πολύτιμος για τον Μαρτίνς, «αλμυρός» για τους «μνηστήρες»

Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο «στόχαστρο» μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ένας από αυτούς φυσικά είναι και ο Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός χαφ απασχολεί τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά θα πρέπει και αυτή και όποιος άλλος ενδιαφέρεται για τον άσο από τη Γουινέα να ξέρει ότι θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Από ένα σημείο και μετά ο Καμαρά αποδείχθηκε πολύ σημαντικός στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 23χρονος άσος πήρε σημαντικό ρόλο στο 4-3-3 που εφάρμοσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών ο Καμαρά αποδείχθηκε πως ήταν το «κλειδί».

Αυτό σημαίνει πως για τον Μαρτίνς είναι ένας παίκτης που είναι καθοριστικός στο πλάνο του και μπορεί να του δώσει πολλές λύσεις. Ο 23χρονος μέσος έπαιξε πιο μπροστά στα χαφ και έδωσε στον Ολυμπιακό σημαντικές βοήθειες. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι ο 49χρονος τεχνικός θα είναι στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν, τότε ένας παίκτης που δεν θέλει να χάσει είναι ο Καμαρά.

Τον Αφρικανό τον θεωρεί απαραίτητο για το σχέδιό του και μάλιστα στο μυαλό του έχει και την επόμενη σεζόν να εφαρμόσει πολλές φορές αυτόν τον σχηματισμό. Όσον αφορά τους «μνηστήρες» θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ποσά των 15 ή 18 εκατομμυρίων ευρώ είναι πολύ λίγα. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να καθίσει να συζητήσει για αυτά τα λεφτά για έναν παίκτη όπως ο διεθνής χαφ.

Μάλιστα η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν είναι η μοναδική που ασχολείται με τον Καμαρά. Στα υπόψη τους τον έχουν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, αλλά όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι «αλμυρή» περίπτωση.