Υποχωρεί προς το παρόν η Ίντερ για Τσιμίκα

Η Ίντερ βλέποντας το δυναμικό «μπάσιμο» της Νάπολι, αλλά και το «φλερτ» αγγλικών ομάδων, έριξε στην τρίτη θέση της «ιεραρχίας» τον Τσιμίκα για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Υποχωρεί προς το παρόν η Ίντερ για Τσιμίκα

Η Ίντερ έχει ξεκινήσει από τώρα το σκάουτινγκ και την προεργασία για την ενίσχυση της αριστερής γραμμής της άμυνάς της. Ο Κώστας Τσιμίκας εδώ και πολύ καιρό εμφανίζεται πολύ ψηλά στη λίστα της. Μάλιστα οι «νερατζούρι» είχαν στείλει και «κατάσκοπο» στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσει από κοντά τρεις-τέσσερις φορές και είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που αξίζει να ασχοληθούν.

Μόνο που η Νάπολι δείχνει πιο αποφασισμένη στην παρούσα φάση. Ήταν χαρακτηριστική άλλωστε και η ρητή εντολή του Ντε Λαουρέντις στους συνεργάτες του να μη δει τον Τσιμίκα στο Μιλάνο και να κάνουν τα πάντα για να τον πάρουν στο «Σαν Πάολο».

Το Σάββατο (28/3) λοιπόν αυτό που προέκυπτε από το ρεπορτάζ της Ίντερ ήταν ότι ο 24χρονος άσος του Ολυμπιακού έχει πέσει στην τρίτη θέση της «ιεραρχίας». Όχι επειδή δεν τον θέλει, αλλά γιατί θεωρεί ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση λόγω Νάπολι και Λέστερ που έχουν δουλέψει αρκετά την περίπτωσή του.

Η Ίντερ για την ώρα έχει πιο ψηλά στη λίστα τους δύο αριστερούς μπακ Έμερσον Παλμιέρι και Μάρκος Αλόνσο, με τον Τσιμίκα να ακολουθεί στις προτιμήσεις της. Απ’ ό,τι φαίνεται, υπάρχουν πολλά ψωμιά στην υπόθεση του διεθνούς μπακ των «ερυθρολεύκων», με τη Νάπολι να βλέπει την Ίντερ να φεύγει από το «παιχνίδι». Αν θα είναι προσωρινή η υποχώρηση των Μιλανέζων ή όχι, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο δίμηνο.