Θα μείνουν με την όρεξη στην Κορίνθιανς για Γκιγιέρμε

Οι Βραζιλιάνοι τηλεφωνούν συνεχώς στον άσο του Ολυμπιακού Γκιγιέρμε για να μαθαίνουν όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τον κορονοϊό και την ίδια στιγμή η Κορίνθιανς τον «γλυκοκοιτάζει» για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Θα μείνουν με την όρεξη στην Κορίνθιανς για Γκιγιέρμε

Σε μία περίοδο που ο κορονοϊός φιγουράρει στην κορυφή της επικαιρότητας και ποδόσφαιρο δεν υφίσταται εδώ και μερικές εβδομάδες, είναι λογικό να έχουν αρχίσει τα μεταγραφικά σενάρια σε διάφορα σημεία του πλανήτη.

Πριν από μερικές μέρες ο Γκιγιέρμε είχε μιλήσει σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τα μέτρα που πάρθηκαν για την προφύλαξη και κατ’ επέκταση την καταπολέμηση της πανδημίας.

Με αφορμή λοιπόν τις συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς στην πατρίδα του, άρχισαν οι ντόπιοι δημοσιογράφοι να γράφουν διάφορα περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος της Κορίνθιανς για την απόκτηση του 29χρονου χαφ του Ολυμπιακού. Να θυμίσουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα του Σάο Πάουλο είχε ακουστεί μεταξύ των ενδιαφερόμενων.

Πάντως, δεν υπάρχει καμία αίσθηση τόσο από το περιβάλλον της Κορίνθιανς όσο και από του ποδοσφαιριστή ότι ο βραζιλιάνικος σύλλογος κοιτάζει από τώρα κάποιες περιπτώσεις με θέα το καλοκαίρι. Και να ισχύουν όμως όσα γράφουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι Βραζιλιάνοι θα μείνουν με την... όρεξη!

Ο Γκιγιέρμε αν δεν ήταν όλοι στην Ελλάδα έγκλειστοι στα σπίτια τους θα είχε ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, που θα ήταν και μεγαλύτερο σε χρονική διάρκεια από το υπάρχον και με καλύτερες οικονομικές απολαβές. Οπότε, ό,τι και να λένε στη Βραζιλία, ο 29χρονος χαφ έχει ξεκαθαρίσει εξαρχής τις διαθέσεις του ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο από το να παραμείνει στο λιμάνι.