Ολυμπιακός: Καθρέπτης της δουλειάς στον Ρέντη ο Μπουχαλάκης

Έχουν λειτουργήσει αρκετά σωστά κάποια πράγματα στον Ολυμπιακό και στο πρόσωπο του Ανδρέα Μπουχαλάκη φαίνεται όλη αυτή η δουλειά που έχει γίνει.

Ολυμπιακός: Καθρέπτης της δουλειάς στον Ρέντη ο Μπουχαλάκης

Κάποια πράγματα στον Ρέντη φέτος έχουν λειτουργήσει αρκετά καλά. Ο Ολυμπιακός σαφώς και έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Η ομάδα του Πειραιά αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει και σοβαρούς τραυματισμούς όπως ρήξεις χιαστών.

Υπήρξαν και τα μικροπροβλήματα, αλλά τις περισσότερες φορές αντιμετωπίστηκαν πολύ καλά. Η καλή δουλειά που έχει γίνει στον Ολυμπιακό σε αυτόν τον τομέα φαίνεται και στον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο Κρητικός χαφ είναι το τρανό παράδειγμα ότι κάτι έχει πάει καλά στον Ρέντη.

Ο 26χρονος χαφ έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά. Είναι βασικότατο στέλεχος της ομάδα του Πειραιά και σε μία τόσο καλή σεζόν έχει πολύ μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες του.

Το σημαντικό για τον Μπουχαλάκη είναι πως έχει βγάλει αυτή τη σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Το επισημαίνουμε αυτό, διότι πρόκειται για έναν παίκτη που τα προηγούμενα χρόνια ξεκινούσε βασικός, αλλά μία θλάση τον άφηνε έξω για κανά δίμηνο.

Φέτος δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα ο Μπουχαλάκης και φυσικά αυτό το πιστώνεται και ο ίδιος με τη δουλειά που έχει κάνει, αλλά και το επιτελείο του Ολυμπιακού, το οποίο επίσης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Θυμίζουμε πως οι Πειραιώτες από την αρχή της σεζόν μετρούν τα πάντα όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές.

Ξέρουν ανά πάσα στιγμή ποιος είναι στα όρια του και πως θα προπονηθεί. Σε μία τόσο απαιτητική σεζόν όπως αυτή που έχει διακοπεί η συγκεκριμένη δουλειά είναι πολύ σημαντική. Αν κάτι δεν πήγαινε καλά θα είχε αντίκτυπο στην ομάδα και ποδοσφαιριστές όπως ο Μπουχαλάκης που ήταν επιρρεπείς σε τραυματισμούς είναι ο καθρέπτης των όσων έχουν γίνει.