Ολυμπιακός: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Μπα

Ο Ουσεϊνού Μπα προχώρησε μία κίνηση ανθρωπιάς στέλνοντας στην πατρίδα του υλικό που είναι απαραίτητο για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Ολυμπιακός: Κίνηση ανθρωπιάς από τον Μπα

Ο κορονοϊός έχει παραλύσει όλο τον πλανήτη. Η Ευρώπη έχει κατεβάσει ρολά και η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη στις περισσότερες χώρες. Η πανδημία έχει προκαλέσει φόβο σε αρκετό κόσμο, αλλά και κινητοποίηση πολλών για να βοηθήσουν την κατάσταση.

Ο Ουσεϊνού Μπα βιώνει αυτή την κατάσταση στην Ελλάδα μένοντας κλεισμένος στο σπίτι του και αναγκασμένος να κάνει προπονήσεις εντός οικίας για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Την ίδια ώρα ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δεν έχει ξεχάσει την πατρίδα του και προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση. Συγκεκριμένα ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού προχώρησε σε δωρεά του απαιτούμενου υλικού αντιμετώπισης του ιού.

Ο Ουσεϊνού Μπα έστειλε υλικό στο Σεντ Λουίς, στο προάστιο Μπαλάκος, το οποίο είναι ένα από τα πιο φτωχά στο Ντακάρ της Σενεγάλης. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών θέλησε να δωρίσει στους συμπατριώτες του απαραίτητα πράγματα που είναι απαραίτητα για την καταπολέμηση του ιού.

Ο Μπα έστειλε αντισηπτικά, απορρυπαντικά, σαπούνια και ότι άλλο απαιτείται γα την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σε δηλώσεις του σε τοπικά Μέσα ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικό είπε: «Είναι κάτι φυσιολογικό. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη και πιο μεγάλη ανάγκη από εμάς αυτήν την στιγμή. Θα είμαι πάντα δίπλα τους σε ότι μπορώ».