Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για Χιμένεθ και... Ουζουνίδης

Στο προσκήνιο και προπονητής που «έστελναν» στον Ολυμπιακό - Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές που είναι στον... αέρα

Δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για Χιμένεθ και... Ουζουνίδης

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΦΩΣ για τις εξελίξεις στην ΑΕΚ μετά την απώλεια του Κυπέλλου Ελλάδας και κυρίως την πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τις επιλογές του προπονητή της Ένωσης, Μανόλο Χιμένεθ και αυτό αλλάζει τα δεδομένα όσον αφορά την παραμονή του.

Στο ρεπορτάζ του, ο Γιάννης Μαραζιώτης αναφέρει ότι οι διοικούντες την ΑΕΚ είναι προβληματισμένοι όχι τόσο από την απώλεια του κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσο από την κάκιστη εικόνα της ομάδας. Πλέον οι πιθανότητες παραμονής του Ισπανού τεχνικού είναι στο 50-50 ενώ αναφέρονται και ονόματα υποψήφιων να τον αντικαταστήσουν.

Ένας από αυτούς είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Τον θέλει ο Νίκος Λυμπερόπουλος ενώ στο προσκήνιο, ως δεύτερη όμως επιλογή έρχεται το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αναφέρθηκε ουκ ολίγες φορές στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού πριν οι «ερυθρόλευκοι» αναθέσουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Πέδρο Μαρτίνς. Τη λύση Μιλόγεβιτς φέρεται να προκρίνει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αλλαγές αναμένονται και στο ρόστερ με τέσσερις ποδοσφαιριστές -εκτός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου- να είναι στον... αέρα. Πρόκειται για τους Κονέ, Αραούχο, Λιβάγια, Βράνιες.