Ο Λάζαρος πιάνει λιμάνι

Το +1 στο οποίο πατάει η ΑΕΚ αλλά ο παίκτης «κλοτσάει» προκειμένου να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Λάζαρος πιάνει λιμάνι

Όπως αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί στο κόκκινα. Η ΑΕΚ επιμένει στο +1 προκειμένου να κρατήσει στο δυναμικό της τον παίκτη, ο οποίο όμως εξακολουθεί να «κλοτσάει» και έχουν αυξηθεί πλέον για τα καλά οι πιθανότητες να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού.

Στο ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη στο ΦΩΣ αναφέρεται ότι ο 31χρονος άσος γνωρίζει πολύ καλά ότι οι «ερυθρόλευκοι» του προσφέρουν το συμβόλαιο που ζητάει και δεν βρίσκει από την Ένωση. Οι εξελίξεις αναμένονται ως το τέλος του μήνα.

Σχετικά πρόσφατα η Στουρμ Γκρατς ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όμως βρήκε... τοίχο στις επαφές για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ παίρνοντας το ίδιο μήνυμα. Ποιο είναι αυτό; Ότι αν η ΑΕΚ επιμείνει στο +1 όσον αφορά το συμβόλαιο που του έχει προτείνει, τότε ο διεθνής άσος θα πάει στον Ολυμπιακό. Στο συγκεκριμένο θέμα έκαναν τότε εκτενή αναφορά τα Μέσα Ενημέρωσης στην Αυστρία σύμφωνα με τα οποία, ο προορισμός του Χριστοδουλόπουλου είναι δεδομένος αν δεν αλλάξει στάση η ΑΕΚ.