«Πόρτα» στη Στουρμ γιατί «ο Λάζαρος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα»

Η νέα επαφή με τον μάνατζέρ του που εκπροσωπεί και ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού - Ποιοι είναι οι άλλοι δύο πελάτες του.

«Πόρτα» στη Στουρμ γιατί «ο Λάζαρος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα»

Η Στουρμ Γκρατς ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου όμως όπως αναφέρει σήμερα το ΦΩΣ, βρήκε... τοίχο στις επαφές για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ παίρνοντας το ίδιο μήνυμα. Ποιο είναι αυτό; Ότι αν η ΑΕΚ επιμείνει στο +1 όσον αφορά το συμβόλαιο που του έχει προτείνει, τότε ο διεθνής άσος θα πάει στον Ολυμπιακό. Στο συγκεκριμένο θέμα κάνουν εκτενή αναφορά τα Μέσα Ενημέρωσης στην Αυστρία σύμφωνα με τα οποία, ο προορισμός του Χριστοδουλόπουλου είναι δεδομένος αν δεν αλλάξει στάση η ΑΕΚ.

Το ΦΩΣ κάνει επίσης λόγο για νέα επαφή του ατζέντη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον Ολυμπιακό. Ο συγκεκριμένος μάνατζερ έχει επίσης πελάτες και τους Ανδρούτσο, Κουρμπέλη, Δώνη.

Τι τελευταίες ώρες υπήρξε μάλιστα έντονη φημολογία ότι πέρασε από την ΠΑΕ ο εκπρόσωπος του 31χρονου παίκτη της ΑΕΚ.

Το δεδομένο είναι ότι οι επαφές και γενικότερα οι εξελίξεις για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θα έρθουν για τα καλά στο προσκήνιο με τη λήξη του πρωταθλήματος, δηλαδή από την προσεχή εβδομάδα οπότε και θα γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο αν η ΑΕΚ προτίθεται να αλλάξει την πρόταση ή θα επιμείνει σε αυτή που ήδη έχει καταθέσει.