Περίμενε στη γωνία για Βαλμπουενά η Φενέρ!

Η Φενέρμπαχτσε ποτέ δεν είχε βγάλει από το μυαλό της το ενδεχόμενο να ξαναπάρει πίσω τον Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά το πλάνο της καταστράφηκε με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γάλλος με τον Ολυμπιακό.

Περίμενε στη γωνία για Βαλμπουενά η Φενέρ!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά περνάει υπέροχα στην Ελλάδα και το δείχνει. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, γουστάρει κάθε στιγμή που πάει στην προπόνηση, είναι ενθουσιασμένος που έπαιξε ξανά στο Champions League και του παρουσιάζεται η προοπτική να ξαναπαίξει και του χρόνου. Έχει «τρελαθεί» στην ιδέα ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας και ότι κατάφερε σε πολύ σύντομο διάστημα να γίνει σύνθημα στην ερυθρόλευκη εξέδρα. Όλα αυτά, συν φυσικά η αδιαμφισβήτητη ποιότητά του, έπαιξαν ρόλο στο να υπογράψει προ ενός μήνα το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ που τον Σεπτέμβριο θα κλείσει τα 36 του και του χρόνου το καλοκαίρι που εκπνέει το νέο του συμβόλαιο, θα «περπατάει» στα 37, δεν είχε τίποτε άλλο στο μυαλό του το προηγούμενο διάστημα, πέρα από το πώς θα έμενε στον Ολυμπιακό. Αφού τα κατάφερε, όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες τον άφηναν παντελώς αδιάφορο. Η αλήθεια είναι ότι εξ αρχής δεν ασχολιόταν.

Για ποια σενάρια μιλάμε; Για αυτά που βγήκαν προ ημερών και έκαναν λόγο για την Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι που ήθελαν και το περασμένο καλοκαίρι να τον κρατήσουν στην Πόλη, παρότι προερχόταν όλη η ομάδα από μία καταστροφική σεζόν, παρακολουθούσαν με αγωνία τις εξελίξεις με τον Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό.

Ήλπιζαν έστω και την τελευταία στιγμή ότι κάτι θα «χάλαγε» και ο Γάλλος δεν θα έμενε στους «ερυθρόλευκους». Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί, αφού όλα είχαν δρομολογηθεί. Τόσο η διοίκηση, όσο και ο Βαλμπουενά είχαν αποφασίσει από τις αρχές Φλεβάρη να ανανεώσουν άμεσα τη συνεργασία τους.

Στη Φενέρ πάντως ήλπιζαν. Δικαίωμά τους βέβαια τα όσα πίστευαν, αλλά η αναμονή της ομάδας της Κωνσταντινούπολης για την κατάληξη των συζητήσεων του Βαλμπουενά με τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνει απλώς ότι η «μπογιά» του 36χρονου άσου περνάει ακόμα για τα καλά... Και ποιος ξέρει; Μπορεί να υπήρχε κι άλλος ενδιαφερόμενος πλην της Φενέρμπαχτσε και απλώς να μην το διέρρευσε τόσο έντονα προς τα έξω.