Ολυμπιακός: Οι κορυφαίοι για τον Τσιμίκα

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει… γυαλίσει στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και ασχολούνται σοβαρά μαζί του. Ο Ολυμπιακός θα δεχτεί κρούσεις για τον 23χρονο μπακ.

Ολυμπιακός: Οι κορυφαίοι για τον Τσιμίκα

Από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου είναι σταθερά ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Αυτά που κάνει ο Κώστας Τσιμίκας δεν έχουν προηγούμενο, διότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες ασχολούνται με τον 23χρονο μπακ του Ολυμπιακού. Παρά το γεγονός ότι αυτές τις ημέρες τα πάντα έχουν "παγώσει" στην Ευρώπη και πουθενά δεν παίζεται μπάλα αναπτύσσονται διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Ο Τσιμίκας είναι στο επίκεντρο αυτών και όλα δείχνουν πως μας περιμένει ένα "καυτό" καλοκαίρι για τον Έλληνα μπακ.

Ποια είναι τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τον Κώστα Τσιμίκα; Οι Ιταλοί τον έχουν βάλει στο μάτι και ασχολούνται μαζί του εδώ και μήνες. Η Νάπολι τον Ιανουάριο έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του διεθνούς αμυντικού. Τώρα τα σενάρια από τη γειτονική χώρα τη θέλουν να ασχολείται και πάλι με τον 23χρονος αμυντικό του Ολυμπιακού.

Αυτή τη φορά, ωστόσο στο… κόλπο έχει μπει και η Ίντερ σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Ιταλοί. Οι "νερατζούρι" έχουν τσεκάρει τον Τσιμίκα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά και σε αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχουν σχηματίσει την άποψη πως είναι ένας μπακ που ταιριάζει στο στυλ του παιχνιδιού τους.

Η Νάπολι και η Ίντερ έχουν μπει ζεστά στο κόλπο της διεκδίκησης του 23χρονου αμυντικού, αλλά δεν φαίνεται πως θα παίξουν… μπάλα μόνες τους. Εσχάτως έχει αναπτυχθεί φημολογία πως και η Λέστερ τον έχει βάλει στο… μάτι. Τον είδαν στα ματς με Τότεναμ, Άρσεναλ και Γουλβς και είναι λογικό να αρέσει. Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα δεχτεί κρούσεις για τον Τσιμίκα και οι ομάδες που ασχολούνται μαζί του δεν είναι μόνο αυτές.

Να μη ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρος πως κάτω από τα 20.000.000 ευρώ δεν πέφτει. Η ομάδα του Πειραιά θεωρεί πως αυτή είναι η αξία του Τσιμίκα και δεν έχει σκοπό να συζητήσει για λιγότερα χρήματα.