Ολυμπιακός: Όλα τα δεδομένα για τον Ελαμπντελαουί

Ομάρ Ελαμπντελαουί και Ολυμπιακός ακόμη δεν έχουν δώσει τα χέρια, αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται να βγαίνει λευκός καπνός για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ολυμπιακός: Όλα τα δεδομένα για τον Ελαμπντελαουί

Συμπληρώνει έξι χρόνια στον Ολυμπιακό και είναι ένα από τα ανοιχτά κεφάλαια ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και ακόμα οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια και κανείς δεν γνωρίζει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν.

Πολλά ακούγονται για αυτό το θέμα και όσο δεν κλείνει οριστικά, είτε θετικά είτε αρνητικά, τόσο θα φουντώνουν τα σενάρια. Το ΦΩΣ στο φύλλο του Σαββάτου σε αναλυτικό ρεπορτάζ του έγραψε ότι φαίνεται να βγαίνει λευκός καπνός για τον Ομάρ.

Ας δούμε ποια είναι τα δεδομένα. Από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή προκύπτει ότι στο τέλος θα βρεθεί η λύση και θα μείνει στον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είναι αυτός που λέει σε δικούς του ανθρώπους πως δεν θα φύγει από την Ελλάδα. Εκτός από τα λόγια έχει φροντίσει να το δείξει και με πράξεις, αφού δεν έχει αφήσει το θέμα του συμβολαίου του να επηρεάσει την απόδοσή του.

Στον Ολυμπιακό από την άλλη θεωρούν τον Ομάρ «δικό τους» άνθρωπο, «δικό τους» παίκτη. Είναι έξι χρόνια στην ομάδα, έχει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και θα επιχειρήσουν να βρουν τη χρυσή τομή για να φτιάξουν ένα νέο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή. Και στον Πειραιά φαίνεται να υπάρχει σιγουριά και αυτή έχει προκύψει πολύ περισσότερο διότι λαμβάνουν τα μηνύματα από τον παίκτη.

Γιατί ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, αφού όλα μοιάζουν τόσο ιδανικά; Ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να δώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για να κλείσει ο Ελαμπντελαουί. Η πλευρά του παίκτη έδειχνε αδιάλλακτη σε αυτό το ποσό, όμως το τελευταίο διάστημα μοιάζει να ρίχνει νερό στο κρασί της. Αν πράγματι συμβεί αυτό, τότε Ολυμπιακός και Ομάρ θα συνεχίσουν όντως μαζί. Και στον Πειραιά θεωρούν πως είναι ένα αξιόπιστο στέλεχος, που όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει και την ψυχή του.