Ο ΟΦΗ θρηνεί τον θάνατο του Μιχάλη Λέκκα

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μιχάλης Λέκκας, πέθανε σε ηλικία 92 χρονών. Οι ανακοινώνεις της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ θρηνεί τον θάνατο του Μιχάλη Λέκκα

Ο Μιχάλης Λέκκας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών. Υπήρξε τερματοφύλακας του ΟΦΗ την δεκαετία του 1950, ενώ παράλληλα ήταν αθλητής στίβου, κολύμβησης και πόλο!

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου, πολυπράγμων και ενεργός και ως εκπαιδευτικός. Η κηδεία του έγινε στον Άγιο Κωσταντίνο, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.


Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του παλαίμαχου τερματοφύλακα της ομάδας μας Μιχάλη Λέκκα, για τον χαμό του. Ο Μιχάλης Λέκκας, έφυγε πλήρης ημερών. Η οικογένεια του ΟΦΗ θα τον θυμάται για την προσφορά του στην ομάδα μας, στα τέλη της δεκαετίας του '50, αλλά και για την ευγένεια και την καλοσύνη που τον διακατείχε. Τα συλλυπητήρια τους, εκφράζουν με ανακοίνωση τους και οι Παλαίμαχοι του ΟΦΗ».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή (20/3), ο Μιχάλης Λέκκας, ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του ΟΦΗ, ο οποίος έφυγε πλήρης ημερών για το μεγάλο ταξίδι.

Στα 92 χρόνια της ζωής του, ο Μιχάλης Λέκκας διέγραψε αξιόλογη πορεία, υπερασπιζόμενος την εστία της ομάδας μας τη δεκαετία του 1950, ενώ υπήρξε και αθλητής στίβου.

Ήταν ένας από τους πρώτους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο και ξεχώρισε τόσο για το ήθος όσο και την ευγένεια του. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τα συλλυπητήρια της, στην οικογένεια του».

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων ΟΦΗ

«Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Μιχάλη Λέκκα. Ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για τον ΟΦΗ και τον αθλητισμό»